Arıza dizisinin Rukiye'si onların da hakkı diyerek bağışladı

Arıza dizisinin Rukiye'si onların da hakkı diyerek bağışladı
SHOW Tv'de pazar günleri yayınlanan 'Arıza' dizisinde 'Rukiye' karakterine hayat veren Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek Erzincan'daki köy okulundaki öğrencilerine merhum babasının adına kütüphane bağışladı

Yeşim Gül, bizzat kendisinin ilgilendiği çocuklara özellikle kış ayları için ayakkabı, mont, oyuncak, kıyafet gibi ihtiyaçların karşılamak için yoğun bir çaba harcıyor. Kitap okumanın ayrıcalığını her çocuk gibi Erzincan çocuklarının da hakkı olduğunu savunan Yeşim Gül merhum babası Süreyya Aytuğ Gül adına bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

2901948-85a856617aca2b3a7dca25c759059517.jpg

PAHA BİÇİLEMEZ

Habertürk'de yer alan habere göre, Yeşim Gül, Erzincan Tercan köyü Başbudak İlkokulu öğrencilerine kütüphane bağışında bulundu. Kütüphanenin açılış için Erzincan'a giderek her bir öğrenciyle tek tek ilgilenen Gül, duygularını şöyle dile getirdi; "Erzincan'a kazandırdığımız kütüphane sayesinde pırıl pırıl gözleriyle, kalplerindeki sevgi ve yüzlerindeki masumiyetle bizleri karşılayan küçük arkadaşlarımın mutluluğu paha biçilemez. Hem yüreğimizi paylaştığımız hem de yardımlarımızı ilettiğimiz bu projelerle ne kadar çok insanın hayatına dokunabilirsek benim mutluluğum da o denli çoğalıyor. Böyle bir projede yer almak o yüzden çok anlamlı ve çok kıymetli. "

haberturk.com

2901948-46ff07affd4a4daf960dde935fcdd018.jpg