Aslan puan avında

Aslan puan avında
Galatasaray, zorlu deplasmandan puan çıkarma hedefinde. Grubundaki ilk maçında Anderlecht karşısında saha avantajını kullanamayan ve beraberliği zor kurtaran sarı kırmızılılar, bu kez hata yapmak istemiyor. İngiliz ekibinin en büyük sorunu sakatlıklar

Galatasaray, bugün Arsenal deplasmanında oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında puan arayacak.. D Grubu’ndaki ilk maçında Anderlecht ile İstanbul’da 1-1 berabere kalarak iç saha avantajını kullanamayan “Cim Bom”, güçlü İngiliz ekibi Arsenal’e karşı rakip sahada üstünlük kurmaya çalışacak. Borussia Dortmund, Arsenal ve Anderlecht ile birlikte yer aldığı D Grubu’nda, ikinci tura yükselebilmek için en az iki rakibini geçmek zorunda olan “Cim Bom”, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edebilmek için de 3. sırayı almak durumunda. Sarı-kırmızılı ekibin Arsenal deplasmanında elde edeceği puan ya da puanlar, bu sezonki Avrupa planlarında büyük etki yaratabilecek.

Hakem İtalyan
İlk maçında Borussia Dortmund’la Almanya’da karşı karşıya gelen ve 2-0 mağlup olan Arsenal ise kendi seyircisi önünde kazanarak, gruptaki iddiasını korumaya çalışacak. Galatasaray karşılaşması öncesi Arsenal’da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Ligde oynanan Tottenham Hotspur maçında sakatlanan Aaron Ramsey ve Mikel Arteta Galatasaray maçında oynayamayacak. Aynı mücadelede sakatlanan Jack Wilshere’ın durumu maç saatinde belli olacak. Arsenal’da uzun süreli sakatlıkları bulunan Mathieu Debuchy ve Yaya Sanogo da Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Emirates Stadı’nda saat 21.45’de başlayacak olan Arsenal-Galatasaray müsabakasını, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi yönetecek.