“Aslanın ağzından formayı alacağım”

“Aslanın ağzından formayı alacağım”
Galatasaray’ın savunma oyuncusu Chedjou, iddialı konuştu. Transfer haberlerinden rahatsız olmadığını vurgulayan Kamerunlu oyuncu, “İlk sene beklenenden uzak kaldım, şimdi hazırım. Bu sezon şampiyon olacağız. Ben de zafere giden yolda elimden geleni yapacağım” dedi.

Sarı-kırmızılıların satış listesinde adı geçen Chedjou oldukça iddialı. Başka bir takıma gönderileceği yolundaki haberlerden rahatsız olmadığını vurgulayan Kamerunlu savunma oyuncusu, forma rekabeti için hazır olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz sezon beklenenden uzak kaldığımın farkındayım. Ancak şartlar değişti. Tatil yapmadım ve çok çalıştım. Özellikle fazla kilo almadım, yediklerime dikkat ettim. O yüzden hazır geldim. Kimin oynayıp oynamayacağına elbette hoca karar verecek. Ancak ben takım için yüzde 100’ümü vermek için hazırım. Takımda büyük bir rakebet var. Ben de bunun parçasıyım ve hiç bir yere gitmeyip aslanın ağzından o formayı kapacağım.” 

En anlamlı maç
Geçen sezon kaybettikleri şampiyonluğu bu sezon yaşayacaklarını belirten Chedjou şöyle devam etti: “Uzun maraton özellikle Galatasaray’la Fenerbahçe arasındaki çekişme ile geçecek. Çünkü iki takım da kaliteli kadroya sahip. Ancak zaferi bu sezon biz yaşayacağız. İki takımın rekabeti Süper Kupa ile başlayacak. Geliri Soma şehitlerinin ailesine verileceği için maç bizim için daha anlamlı olacak. Sezona hem Süper Kupa’yı alarak başlayacağız hem de Manisa’da oynayacağımız derbinin hasılatını şehit ailelerine vereceğimiz için bu kupanın bizim bizim kalbimizde ayrı bir yeri olacak.” 

Taraftarları güldüreceğiz
Dünyanın en heyecanlı liginin Türkiye’de olduğunu belirten Kamerunlu oyuncu, “Arjantin Ligi dünyanın en çekişmeli ligi deniliyor. Bunu söyleyenler Süper Lig’i seyretmemiş olacaklar. G.Saray ile F.Bahçe rekabetinin dünya derbilerinin ilk sırasında yer aldığı tartışılmaz. Tabii ki; lig sadece bu iki takımdan ibaret değil. Beşiktaş’ı gözardı etmek mümkün değil. Çünkü böyle bir düşünce şampiyonluğun kalitesine saygısızlık olur. Ayrıca Trabzon, Bursa, Eskişehir gibi her zaman İstanbul’un büyüklerine sorun yaratan takımlar. Böyle bir ligde ve G.Saray’da oynamak bir ayırcalık. Bununla birlikte şampiyonluğu hakeden büyük taraftarlarımız var. Onları bundan mahrum etmeyeceğiz” dedi. Ruhi Kanal