Kassandra senenin son güneş tutulmasında olacakları ürpere ürpere anlattı

Kassandra senenin son güneş tutulmasında olacakları ürpere ürpere anlattı
Azerbaycan'da 3 gün önce 14 kişinin öldüğü helikopter kazasını ve peş peşe yaşanan depremleri de bilen Kassandra, yarın gerçekleşecek bu senenin son Güneş tutulmasının ekonomik yönden hüsran yaşatacağını açıkladı.

14 kişinin öldüğü helikopter kazasını da bildi

Son yazısında dolar ve Euro''nun rekor seviyeye çıkmasını, marketlerde oluşan kuyrukları, peş peşe yaşanan depremleri, Azerbaycan''da 14 kişinin ölümüne neden olan helikopter kazasını da bilen ünlülerin astroloğu Kassandra, Güneş tutulması var Güneş tutulması diyerek çarpıcı öngörülerde bulundu.

Bu senenin son Güneş tutulmasının yarın gerçekleşeceğini ve yaklaşık 1 saat 43 dakika süreceğini belirten ünlülerin astroloğu Kassandra tutulma Güney Amerika, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda''nın güney ucunda gözlemlenebilecek. Güneş tutulması, Türkiye''den izlenemeyecek ama etkileri çok ama çok yakından hissedilecek açıklamasını yaptı.

Kassandra, Yay burcunun 12 derecesinde gerçekleşecek Güneş tutulmasının ülkemizde de büyük şoklar yaşatacağının altını çizdi. Her zaman ekonomist olmadığının altını çizen Kassandra "Marketlerde indirim uygulanan ürünler önündeki kuyruklar her geçen gün uzayıp gidecek. Ama bu bir süre daha devam edecek. Sonra marketler ürün bulamayacağı için indirimli ürün furyası da son bulacak" dedi.

"ÇOCUKLAR MARKETE GÖTÜRÜLMEYECEK"

İş bulmanın çok ama çok zorlaşacağını belirten Kassandra "İşveren işçisine vereceği maaş yükünü düşünecek. İşçi iş bulup evine ekmek götürmenin hesabını yapacak. Gıda fiyatlarına yapılacak peş peşe zamlar vatandaşları burunlarından soluyacak hale getirecek. Bir çok aile şu an bile çocuklarını ''bir şey ister. Ona ayıracak bütçemiz yok'' mantığıyla marketlere götürmüyor. Bu durumda değişiklik olmayacak" diye konuştu.

İstihareye yattıklarında gördüklerini açıkladığını söyleyen Kassandra, "Dolar ve Euro''daki artış bu ayda sürecek. Doğal olarak dışa bağımlı ülkemizde her ürün zamlanacak. Vatandaş, özellikle de ev kadınları masaya ne yemek koyacağını kara kara düşünecek. Üzülerek söylüyorum büyük bir kesim lezzeti unutacak açlıktan ölmemek için yiyecek. Modayı bırakacak örtünmek için giyinecek. İkinci el yani kullanılmış kıyafet satan dükkan ve internet siteleri her geçen gün bütçelerini katlayacak" dedi.

"KÜREME BİLE BAKMADAN YANITLADIM"

Bulunan ve çıkartılacağı konuşulan doğalgaza küresinde baktığını ama çıkartılma işlemini görmediğini söyleyen Kassandra "Bir tanıdığıma bir ahbabı ''Doğalgaz bulununca evlere bedava verilecek'' diye görüş bildirdiğini söylemiş. O da gerçek mi diye ya küreme bakmamı ya da istihareye yatmamı rica etti. Kendisine bunlara gerek yok. Su da ülkemizde çıkıyor. Evine bedavamı veriyorlar. Faturasını ödemiyor musun" yanıtını verince sadece ''Haklısın'' diyebildi.

DEPREM DEVAM EDECEK

Depremlerin peş peşe devam edeceğini belirten Kassandra "Bu depremler korku ve paniğe neden olacak. Ama bunlar büyük depremin habercisi değil. Büyük deprem küremde henüz gözükmedi rahat olabilirsiniz" diye konuştu. 

Ünlü bir sanatçının da bu ay içerisinde hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra "Bu kişinin ölümü büyük üzüntü yaşatacak. İş, sanat ve spor camiası başsağlığı mesajları yayınlayacak" dedi.

Kazalarda can kayıplarının devam edeceğini söyleyen Kassandra "Sıra sıra dizilmiş koltuklarda yaralıları gördüm. İnşallah can kaybı yaşanmaz" yorumunu yaptı. 

İlgili Haberler