Atan kazandı!

Beşiktaş'ın derdi herhalde lig değil.. Kartal'ın aklı fikri Porto'da.. Bursa'nın da derdi puan değil. Nasılsa son beş maçta üç galibiyet almış. Düşme potasından yukarılara çıkmış. Oh ne ala..Birinin derdi Şampiyonlar ligi, diğerinin derdi yok..O halde her iki takımda maçtan önce şöyle düşündü: "Çıkalım sahaya, sen bana ver, ben sana kısmete kim bir gol atarsa o kazansın" O da oldu. Beşiktaş kazandı.

Beşiktaş aslında dün gece maça iyi başladı. Ancak Kartal'ın o kadar yanlışı var ki, bu oyunla rahat galip gelmesi çok zor. Yoksa takım kadrosunda o sakatlıklardan doğan büyük eksikliklerde yok. Defans her zamanki gibi. Ön liberoda Cisse oynuyor. Delgado, Tello, Serkan da var. Daha ne olsun. İleride Bobo, yanında da Arjantin'den alınmaş Higuien var. Ancak bu Arjantinli bana "çakma" gibi geliyor. Birde kendisini geldiğinde 'Maradona' falanda yapmıştı ya. Vay anasını vay..Zaten Ertuğrul hocada maçın 60.dakikasından sonra dolandırıldığını anladı da Higuin'i oyundan aldı, kurtulduk. Kurtul'dak ta yerine giren Burak'da ondan çok farklı değildi.
Beşiktaş dün gece aklını Porto'ya değil de Bursa'ya verse bu maçı daha erken bitirirdi..Kartal uzun defans karşısında topu devamlı sağdan soldan ancak yukarıdan şişirmese. İbrahim Toraman her kestiği akını rakip sahaya havdan göndermese. Oyunu yerden ve isabetli paslara oynasalar. Rakibi kısa paslarla geçebilseler. Ama onlar son haftalarda alıştılar. Maçı ortada oyala, nasılsa bizim Bobo ile Delgado gibi iki oyuncumuz var. Elbet biri çıkar maçı alırız .
Böylede oldu. Al gülüm ver gülüm başlayan maç, tam başladığı gibi bitecek derken, yine her zaman gibi ani bir akın ve Delgado üç puanı aldı getirdi. Hayırlı olsun..

Yazarın Diğer Yazıları