Atatürk düşmanı müdüre bürokratlardan destek

Atatürk düşmanı müdüre bürokratlardan destek
Devletin bürokratları, Atatürk’e hakaret eden Bartın Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti. Görüşmeye ait fotoğraf da “Dik dur, eğilme” notuyla paylaşıldı

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'e halktan büyük tepki, bürokratlardan ise destek geldi. Demir, “Başı açık kız görünce sinirleniyorum, Atatürkçüler terörist yetiştiriyor” demiş ve Atatürk'ün adını 18 Mart Şehitleri Anma genelgesinden çıkarmıştı. Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Özdemir, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Özcan ile Kızılay İl Müdürü, Demir'i makamında ziyaret edip destek verdi. Özcan ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesabından “Dik dur, eğilme, dürüstlüğüne inanan seninle” ifadesiyle paylaştı.

Bartın il Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali Özdemir ile Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Özcan, ziyaret sırasında Demir'in makamında çektirdikleri bir fotoğrafı ‘Dik dur eğilme, dürüstlüğüne inananlar seninle’ mesajıyla sosyal medyadan yayınladı.

İlgili Haberler