Atiba Hutchinson, 2020'ye kadar Beşiktaş'ta

Atiba Hutchinson, 2020'ye kadar Beşiktaş'ta
Beşiktaş'ın, Atiba Hutchinson ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Kanadalı futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in "Atiba takım için çok önemli bir oyuncu. Mutlaka gelecek sezon da kadromuzda kalsın" demesinden sonra Kanadalı oyuncunun menajeri ile bir ön görüşme gerçekleşti.

SÖZLEŞMESİ 1+1 YILLIK OLACAK

Türkiye'nin haberine göre, 5 senedir siyah-beyazlı formayı giyen Atiba'nın takımda kalmak için ikna edildiği ve sözleşmesinin de 1+1 yıllık olacağı öğrenildi. +1 opsiyonu kulübün kullanacağı belirtilirken, Atiba'nın 2020'ye kadar Beşiktaş'ta kalması sağlandı. Atiba ile önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yapılacak ve sözleşme detayları netleşecek.

40 MAÇIN ALTINA DÜŞMEDİ

Atiba, 2012-2013 sezonunda transfer olduğu Beşiktaş'ta çok başarılı günler geçirdi. Son iki şampiyonlukta büyük payı bulunan Kanadalı futbolcu, son 3 sezonda sırasıyla 43, 43 ve 41 maç oynadı. Bu sezon da şu ana kadar 34 resmi maça çıkan Atiba, 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Tecrübeli oyuncu toplamda 194 maç oynadı.