Avatar yeniden ekranlara dönüyor

Avatar yeniden ekranlara dönüyor
Team Avatar'ın tekrar ekranlara dönmeye hazırlandığı açıklandı. Sevilen animasyon filminin bir üçleme olarak karşımıza çıkacağı ortaya çıktı. Peki filmin karakterleri ve konusu nedir?

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Avatar: Braving the Elements ile aynı adı taşıyan devam dizisinde Korra‘yı seslendiren Janet Varney, ilk Avatar filminin Avatar Aang‘in yanı sıra Katara ve Sokka kardeşlerden oluşan Team Avatar’ın tekrar yayında olacağını açıkladı. Toprak bükücü Toph Beifong, Prens Zuko ve Kyoshi savaşçısı Suki de yine yeni filmde beklenen karakterler arasında yer alacak.

Daha önce çocukluklarına şahit olduğumuz karakterler yeni filmde genç yetişkinler olarak ekranda olacak. Filmin yapımcılığını Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ile Korra yapımcısı Eric Coleman üstlenecek. Avatar filminin yönetmen koltuğunda ise önceki Avatar dizilerinde görev alan Lauren Montgomery oturacak.

Avatar Korra‘nın bir arkadaşıyla birlikte başrolü paylaştığı film de yine planlar arasında yer alabilir. Avatar film üçlemesinin bir bölümünde de Korra’nın maceralarını görebileceğiz.

Nickelodeon bu konuda ise henüz net bir bilgi paylaşmadı. Sonraki iki filmin konusu için biraz daha beklenecek gibi görünüyor.

Şu anda, ilk Avatar filmi hakkında karakterler dışında herhangi bir detay verilmedi. Dizinin orijinal seslendirme kadrosundan kimin yer alacağı da hala netlik kazanmadı. Zuko ve Sokka‘nın seslendirme sanatçıları Dante Basco ve Jack De Sena da panele katıldılar fakat bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındılar.

İlgili Haberler