Aydın, “Bunlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor”

Aydın, “Bunlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor”
MHP Genel Başkan adayı Aydın, “Hayırlı bir iş için” sloganıyla Manisa’dan seslendi. Manisalı vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, “Camilere bile siyaseti karıştırdılar” dedi.

Manisa’da vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, burada ‘hayır’ gerekçelerini anlattı. Başbakan Yıldırım’ın, Elazığ konuşmasına değinen Aydın, “Bir Başbakan il il geziyor ve ‘bana ihtiyaç yok’ diyor. Bu görülmüş şey midir?” dedi.

Aydın’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“BUNLAR NE İSTEDİKLERİNİ KENDİLERİ DE BİLMİYOR”

Saldırgan bir üslupla bu ülkenin değerlerine saldırıp milletin sabrını taşırmayı. Camilere bile siyaseti karıştırdılar. Biri çıktı televizyonda diyor ki Peygamber hadisi var 16 Nisan’da evet çıkacak diyor. Dinimizin bu kadar yozlaştırıldığı bir dönem kim şahit oldu? Bunlar ne istedikleri ne yapmak istediklerini kendileri de bilmiyor.

İl il gezip de bana gerek yok diyen bir adam daha bulamazsınız, Yıldırım, Elazığ mitinginde şöyle diyor: “15 senedir ülkenin geldiği hale bakın, Ülkeye girmeyen terörist kalmadı bu duruşa dur diyoruz ‘evet’ diyoruz” ya hu bu nasıl bir şeydir ya. Bu böyle deyince oturdum bunların herhalde farklı bir niyeti var. Sonra bir arkadaş dedi ki ‘sanırım bu gizli hayırcı.’ Bir Başbakan il il geziyor ve ‘bana ihtiyaç yok’ diyor. Bu görülmüş şey midir?

“BİR ÜLKEDE KRAL OLURSA KRALCI DA OLUR”

Değerli arkadaşlar bu 16 Nisan’ı geçeceğiz kalan işleri sonra konuşacağız. Herkes bu işi görev edinsin. Herkes kendisine bir liste yapsın tanıdığı herkesi arasın. Ben referandumda ‘hayır’ın oranı 80’e 20 diyordum fakat böyle giderse ellerinde o bile kalmayacak.

Bir ülkede kral olursa o ülkede kraldan çok kralcılar olmaz mı? Her ilde ilçece kral adına iş yapanlar çıkmaz mı? Vatandaş ne yapar bu aracılara teslim edilir. Ortada devlet diye bir şey kalmaz.

Bu düzeni bize emanet bırakan bütün şehit ve gazilerimize karşı büyük vebalimiz var. Bu referandumu sadece bir anayasa değişikliği olarak görüp algılamayın. Bu yeni anayasa bölünmenin ülkemizin geleceğini tehlikeye atmanın önünü açacak. 

İlgili Haberler