Aydın: "O gece dün geceydi Sayın Cumhurbaşkanı!"

Aydın: "O gece dün geceydi Sayın Cumhurbaşkanı!"
Aydın, Peşmerge yönetimi tarafından gerçekleştirilen sözde bağımsız 'Kürdistan' referandumu ile ilgili AKP iktidarının sergilediği politikayı eleştirdi.

Koray Aydın, Irak'ın kuzeyinde Peşmerge başı Barzani yönetimi tarafından sözde bağımsız 'Kürdistan' için gerçekleştirilen referandum ile sert açıklamalarda bulundu.

AKP iktidarının Barzani yönetimine karşı izlediği politikayı eleştiren Aydın, "Sayın Cumhurbaşkanı 'Bir gece ansızın gelebiliriz' demiş... O gece dün geceydi Sayın Cumhurbaşkanı... O gece dün geceydi!" ifadelerini kullandı. 

Aydın'ın sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

"O DÜN GECEYDİ"

Irak Türkmenlerinin Türkiye'deki duyarlı vatandaşlarımızın uyarılarına rağmen hiç bir tedbir alınmadı ve bugün hukuksuz referandum yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanı 'Bir gece ansızın gelebiliriz' demiş... O gece dün geceydi Sayın Cumhurbaşkanı... O gece dün geceydi!

"AKP İKTİDARININ YÖNLENDİRDİĞİ YATIRIMCILAR SAYESİNDE OLUŞTU"

'Referandumu yok sayıyoruz' diyorlar... Kerkük'te fiili Barzani-Talabani hakimiyeti başladığından bu yana ne yaptınız ki şimdi yapacaksınız? Erbil'de ve diğer yerlerde Barzani'nin bütün gücü bütün yatırımları AKP iktidarının yönlendirdiği yatırımcılar sayesinde oluştu.

"AKP İKTİDARININ VEBALİ BÜYÜKTÜR"

Barzani'nin Türkmen katili Peşmergesini TSK'ya eğittiren bu iktidar değil midir? Barzani'yle el ele mitingler yapan bu iktidar değil midir? Bugün yapılan hukuksuz Barzani referandumunda AKP iktidarının vebali büyüktür. Ama artık biraz da olsa milli olma zamanları gelmiştir.Artık biraz milli olun, biraz Türk milletinin menfaatlerini düşünün ve hem ülkemizin hem de Türkmenlerin geleceği için adım atın!

İlgili Haberler