Aykut Kocaman beyin yıkıyor

Aykut Kocaman beyin yıkıyor
Şampiyonluk yolunda takımını motive etmeyi sürdüren Aykut Kocaman, “Rakiplerimiz mutlaka puan kaybedecek. Bu yüzden zafere odaklanmalı ve son ana kadar savaşmayı sürdürmeliyiz. Size olan inancımız tam” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, kalan maçlar öncesi oyuncularıyla yakından ilgileniyor, onları şampiyonluk yolunda motive ederken, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmiyor. Sezon başından beri bireysel hatalardan çok gol yiyen savunma hattının ilk olarak dikkatini çeken Kocaman, “Defans hattında artık bu saatten sonra hata istemiyorum. Özellikle duran toplarda adam paylaşımına dikkat etmemiz gerekiyor. Rakiplerimize göre bizim açımızdan baktığımızda zor maçlar geride kaldı. Bu süreçte üstümüzdeki takımlar puan kaybedecektir. O yüzden zafere odaklanmamız şart” ifadelerini kullandı.

"İSTEKLİ OLMAMIZ ŞART"

“Kim oynarsa oynasın hedef şampiyonluk” diyen tecrübeli çalıştırıcının konuşmasının devamında, “Sizlere olan inancımız tam. Son ana kadar savaşmayı sürdürmeli ve asla umudumuzu yitirmemeliyiz. Oynayan ya da oynamayan herkesin son derece istekli olması gerekiyor. Final karşılaşmaları öncesi her açıdan kendinizi hazır tutun. Sezon sonunda gülen taraf biz olalım” dediği bildirildi.