Aykut Kocaman: "Bir ihtimal daha var"

Aykut Kocaman: "Bir ihtimal daha var"
Aykut Kocaman ve kurmayları, Galatasaray beraberliği ile tüm hesapların altüst olduğunu kabullenirken ortak bir noktada birleştiler: "Bir ihtimal daha var. Yeni bir fırsat elimize geçecek"

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; İki günlük iznin ardından yeniden başlayan çalışmalarla birlikte teknik direktör Aykut Kocaman ve kurmayları Samandıra'da bir durum değerlendirmesi yaptılar. Kocaman ve ekibi hem Fenerbahçe'nin hem de rakiplerin maçlarını analiz ederek bir sonuca vardılar. Öncelikli olarak Galatasaray maçına mutlak galibiyet gözüyle bakılmasına rağmen beraberlikle bitmesinin tüm planların altüst olduğu gerçeği kabullenilmiş durumda. Kocaman, Galatasaray'ı yenmeleri halinde puan durumundaki sıralamayı psikolojik açıdan tam tersine çevireceklerini düşünüyordu.

'PES ETMEMEK GEREK'
Hatta rakiplerin birbiriyle oynayacak olmasından dolayı Fenerbahçe'nin 1 beraberlik lüksü dahi olacağını belirlemişti. Fakat alınan beraberlik hesapları altüst etti. Ancak yine de pes etmemek gerektiği görüşünü savunan Kocaman ve ekibi her ne kadar avantajı yitirdiklerini düşünse de "Bir ihtimal daha var" görüşünde birleşerek yine rakiplerin alacağı sonuçlarla ellerine mutlaka 1 fırsatın daha geçeceğine inanıyorlar..