Aykut Kocaman'dan ilginç motivasyon yöntemi!

Aykut Kocaman'dan ilginç motivasyon yöntemi!
Turuncu renkli soyunma odasının sporcularda sinir yarattığını düşünen sarı-lacivertli yetkililer, maç öncesi Başakşehir’de de kullanılan aynı rengi kapatmak için özel bir çalışma yaptı.

Fenerbahçe, Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında olduğu gibi Beşiktaş derbisinde de soyunma odasında Kadıköy atmosferi oluşturacak. Özellikle Başakşehir maçında turuncu renk stres yapar gerekçesiyle soyunma odasını sarı-laciverte boyamış ve maçı 2-0 kazanmıştı.

SOYUNMA ODASI SİYAH-BEYAZ OLACAK
Vodafone Park'taki soyunma odasının duvarları Başakşehir maçında olduğu gibi sarı-lacivert duvar kağıdıyla kaplanacak. Futbolcuların deplasmanda değil de kendi evlerinde hissetmeleri için özel çaba sarf eden yönetim tüm hazırlıkları tamamladı.

Soyunma odasını sarı-lacivert duvar kağıtlarıyla kaplayacak olan Fenerbahçe, Kadıköy atmosferi oluşturarak psikolojik avantaj elde etmek istiyor.

DERBİ GALİBİYETLERİ İZLENECEK
Fenerbahçe'nin motivasyon amaçlı bir başka hamlesi de geçmiş derbi galibiyetleri olacak. Teknik heyet derbi için özel bir video hazırladı. Videoda, derbi galibiyetleri sonrası yaşanan sevinçler ve Samandıra'ya dönüşte taraftarların karşılama görüntüleri yer alıyor. Görüntüler Vodafone Park'a giderken takım otobüsünde futbolculara izletilecek.