Aykut Kocaman'ın 6 büyük hedefi

Aykut Kocaman'ın 6 büyük hedefi
Aykut Kocaman’ın talimatı doğrultusunda Medipol Başakşehir maçının önemini anlatan veriler toplandı. Bu karşılaşmanın kazanılması durumunda ortaya çıkacak 6 büyük başarı da futbolcuların beynine kazındı.

Fenerbahçe’de Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları son sürat devam ederken, bir yandan da teknik heyet oyuncuları psikolojik olarak maça hazırlıyor. Bunun için de Aykut Kocaman’ın talimatı doğrultusunda Başakşehir maçının önemini anlatan veriler toplandı. Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Başakşehir’i deplasmanda yenmeleri halinde takımının özgüveninin, taraftarın takıma olan inancının ve şampiyonluk coşkusunun nasıl artacağını sürekli olarak futbolculara işleyen Kocaman ve yardımcıları, ayrıca bu zorlu maçın kazanılması durumunda başarılacak 6 büyük hedefi de futbolcuların beynine kazıyor. Fenerbahçe heyeti, bu maç kazanılırsa, seriler ve istatistiklerin altüst edileceğini vurguluyor.  

İŞTE O MADDELER: 
1 Fatih Terim Stadı’nda 4 büyükler içinde ilk galibiyeti almak. 
2 Başakşehir’in 4 büyüklere karşı 18 maçlık yenilmezlik serisini bitirmek. 
3 İlk maçın rövanşını almak ve ikili averajda dezavantajı ortadan kaldırmak. 
4 Deplasmanlardaki 2 maçlık beraberlik serisini galibiyetle bitirmek (Konya-Trabzon). 
5 Ligdeki 2 maçlık beraberlik serisini galibiyetle bitirmek. (Trabzon-Gençlerbirliği) 
6 Başakşehir’in evindeki 31 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmak. Kocaman’ın bu motivasyonunun yanı sıra kaptanlar da Fenerbahçe’nin böyle maçları kazanmayı gelenek haline getirdiği vurgusu yapıp arkadaşlarının motivasyonlarını üst seviyeye çıkarıyor.