Doğu Demirkol sevgilisine iltifat yağdırdı! "Ayşe Kırca bize miras"

Doğu Demirkol sevgilisine iltifat yağdırdı! "Ayşe Kırca bize miras"
Yaklaşık bir ay önce yeni bir aşka yelken açan Doğu Demirkol ile Ayşe Kırca, Bebek'te objektiflere yansıdı. Demirkol, basın mensuplarının özel hayatıyla ilgili sorularına, "Ayşe Hanım, değerli bir insan. Levent Kırca'mızın bize mirası. Her şey yolunda" diye cevap verdi.

Habertürk''ten Volkan Özdemir''in haberine göre; Merhum Levent Kırca''nın Oya Başar ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Kırca''yla birliktelik yaşayan Doğu Demirkol, Bebek''te görüntülendi. 

Yürüyüş yaparken gazetecileri gören ikili, aşk sorularını "Acelemiz var. Ayşe Hanım, değerli bir insan. Levent Kırca''mızın bize mirası. Her şey yolunda. Güzel, çok tatlı" şeklinde cevapladı. 

Yeni bir proje hazırlığında olan Doğu Demirkol, muhabirlerin konuyla alakalı sorularına, "Hazırlığımız devam ediyor. Harika bir proje geliyor. Bekleyenleri üzmeyeceğim" şeklinde yanıt verdi.

Aşıklar, daha sonra hızlıca oradan ayrıldı.

AŞKLARI RESTORANDA ORTAYA ÇIKTI

Doğu Demirkol ile Levent Kırca-Oya Başar''ın kızı olan Ayşe Kırca''nın yaşadığı aşk, geçtiğimiz günlerde Beylerbeyi''nde yemek yemeye gittikleri restoranın paylaştığı fotoğrafla ortaya çıkmıştı. Demirkol ile Kırca''nın 6 aydır birlikte oldukları öğrenilmişti.

İlgili Haberler