Ayşegül Terzi'ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu serbest bırakıldı

Ayşegül Terzi'ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu serbest bırakıldı
İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan bir hemşireye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, serbest bırakıldı. Bu karara sosyal medyadan tepki yağdı.

Hemşire Ayşegül Terzi'nin şikayeti üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Çakıroğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

'İSTEM DIŞI TEKME ATTIM'

Çakıroğlu'nun, "Bir anda istem dışı tekme attım" dediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının sorularını, "Arkadaşlar herşey kontrol altında... Sıkıntı yok, gerekli izahatları yapacağım... Vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey islam hukukuna göre oldu" diyerek yanıtlayan Abdullah Çakıroğlu, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Genç hemşireyi otobüste acımasızca tekmeleyen Abdullah Çakıroğlu adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Hemşireye mini etek giydiği için tekme atan caninin serbest bırakılmasına sosyal medya kullanıcıları da çok sert tepki gösterdi. 

Konuyla ilgili tepki tweetleri atan sosyal medya kullanıcıları, 'Abdullah Çakıroğlu' ve 'Ayşegül Terzi'ye' hashtag'lerini Türkiye gündemine soktu.

İşte o tweet'lerden bazıları:

İlgili Haberler