Aziz Yıldırım bırakıyor mu?

Aziz Yıldırım bırakıyor mu?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yıldırım, özellikle medyaya sert eleştiride bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Divan Kurulu’nda konuştu. Yıldırım, özellikle kendisini eleştiren medyaya sert ifadelerle çattı.

İşte Aziz Yıldırım’ın olay yaratacak açıklamalar:

“Uzun süredir ‘Bıraksınlar gitsinler’ kampanyası yapılıyor. İngiltere’de bağıranlar zamanında bilet vermediğimiz gruplar…

3 Temmuz Türkiye için çok önemlidir. Fenerbahçe camiası dimdik ayakta durdu. Eğer 3 Temmuz olayı olmasaydı, öyle zannediyorum ki FETÖ istediği sonucu çok önceden başarmış olacaktı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin dışında birçok ülkede dünyayı yeniden fethetmöe operasyonu yapılıyordu. Bu bugün de devam ediyor.

Beni ancak Divan Kurulu gönderebilir. Medyadaki birkaç şerefsiz gönderemez. Ben Yargıtay sürecinden tedirginim. Herkes olumsuz bir sonuç çıkmayacağını söylüyor ama ben yine de tedirginim. Yargıtay süreci hem maddi hem de manevi olarak Fenerbahçe için çok önemlidir.

Medyanın patronları yüz yüze geldiğiniz zaman, yorumlardaki şikayetlerini söylediğiniz zaman ‘Yapmazlar, etmezler’ diyor. Birkaç kanal var. Orada çekiyorlar viskiyi, konuşuyorlar. Bize Türk örf ve ananelerine uymayacak sözler söyleyip, hakaret ediyorlar. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Demokrasi diyorlar, demokrasinin gereklerine uymuyorlar.

Ali Şen’e söylüyorum:

“Bundan sonra konuşmak istiyorsa buraya gelsin. Ben Onursal Başkan falan olmak istemiyorum. Yargıtay süreci bittikten sonra bırakacağımı zaten söyledim. Ben bu kulübün kapısında bekçi bile olurum. 18 senemi bu Fenerbahçe’ye verdim. Bu tüm ailem ve benim için şereftir.”

Adam içiyor, sonra ağza alınmayacak sözler söylüyor. Bundan sonra sokakta dolaştırmam. Buradan söylüyorum. Her eleştiriye açığım. Dinlerim de… Ancak hakarete taviz vermem.

17-25 Aralık’tan da önce FETÖ ile ilişkisi olan herkes hesap vermeli. Devletin onay verdiği bankaya parasını yatıranlar ile malı götürenler aynı kefeye Konulmamalı.

Viskiyi için ileri geri konuşuyorlar. Ancak karşınıza çıktığında köpek gibi korkuyorlar. Bu patronlar bu kanalları nasıl aldı. Çaycı müdür oldu bize sallıyorlar. Buradan söylüyorum gördüğüm her yerde gerekeni yaparım. Peşlerini bırakmam.

Ben gittiğim zaman ceketimi alır giderim, Fenerbahçe’nin bir neferi olurum. 18 sene arkadaşlarımla Fenerbahçe’ye hizmet ettim. Geldiğimde bu kulübün 1 metrekara arazisi yoktu. 500 dönüm arazi aldım. 6 defa şampiyon olduk. Beşiktaş uzun yıllar şampiyon olamadı. Evet başarısız futbol takımı… İyi takım değil diyebilir miyiz? Hoca da çok iyi… Olumsuzluklar olabilir. Geçmişte gerden gelip şampiyon olduğumuz dönemler var. Spor bu… Her şey olabilir. Kimse sporun gerçeklerini konuşmuyor. Kulüplerle oturup futbolu nasıl çözeri diye bir konuşma yapılmıyor.

Daha önce de söyledim Türk takımları Avrupa’da kalıcı bir başarı yakalayamayacak. Bugün Fenerbahçe basketbol ve voleybolda Avrupa’da marka oldu. Bunun nedeni Avrupa’da en çok bütçeye sahip 2. kulüp olması. Bütçeyi düşürürseniz başarı da hayal olur.

Beni karalayanlardan bundan sonra hesap soracağım. Ya hukuki ya diğer türlü…”