Aziz Yıldırım: Daha fazla yapacağım!

Aziz Yıldırım: Daha fazla yapacağım!
Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi - Fenerbahçe Kadın Basketbol final ilk maçı öncesinde, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı. Olayın ardından açıklama yapan Yıldırım, "gerekirse daha çok yapacağım" dedi.

Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına Aziz Yıldırım tokat attı ve salon karıştı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu. 

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi. Olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra maç başladı.

DAHA FAZLA YAPACAĞIM

"EuroCup’a geldiler, federasyon başkanını oturtmadılar tribünde ya... Bunlar böyle kendilerini bir şeyler zannediyorlar. He Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemez... Geldim, gereğini de yaptım, bundan sonra daha çok yapacağım. Böyle Fenerbahçe kulüp üyesi olmaz. Beşiktaş’ın Asya Kartalları’na vermişleri parayı, getirtmişler burada tribünde bağırtıyorlar ya... Fenerbahçe-Beşiktaş kavgası mı körüklüyorlar? Ne işi var onların burada? Onların karşıda maçı var, gitsinler oraya maçlarına. Yakın Doğu ile ne ilgileri var? Böyle saçma bir şeyler görmedim ben ya... Ondan sonra, “Tokatladı” diyorlar. Yahu yaparım, daha çok da yaparım!"

EYİGÜNGÖR: ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör olayla ilgili olarak CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamasında, "Şikayetçi olacağız. Neden yaptı bilmiyorum, kendisine sormak lazım. Durup dururken vurdu, herkes de gördü zaten. Aziz bey, protokol tribününe geldiğinde hoş geldiniz diye elimi uzattım bana yumruk vurdu bu kadar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler