Aziz Yıldırım kararını açıklıyor

Aziz Yıldırım kararını açıklıyor
Fenerbahçe'de gözler 12-13 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrildi. Fenerbahçe Başkanı iken Aziz Yıldırım, Ali Koç'a "3 Temmuz davası sonuçlanmadan başkan adayı olma" ricasında bulunduğu ileri sürülmüştü. Ali Koç ise konuşulanları kulak ardı edip, başkan seçilmişti. Kulüp koridorlarında Aziz Yıldırım başkan adayı olacağını konuşuluyor.

Fenerbahçe koridorları bu olayla çalkalanıyor

Fenerbahçe''de gündem ne teknik direktör seçimi, ne de  futbolcu transferi. Herkes 12-13 Haziran''da yapılacak başkanlık seçimine odaklanmış durumda.  
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci dönem için başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı. Koç, kendisini eleştirilere de çağrıda bulunarak "İşte fırsat, sandık burada" demişti. 

Ali Koç''un başkan adaylığını açıklamasından sonra gözler, Fenerbahçe''nin eski Başkanı Aziz Yıldırım''a çevrildi. Yıldırım, intikam için Ali Koç''u koltuktan indirip, koltuğa oturmanın hesapları içindeymiş.

Bu neyin intikamı diye sorabilirsiniz. Kulağıma gelenlere göre, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı iken, 3 Temmuz davasında henüz tutuklanmamıştı.

Duruşmalara Fenerbahçe Başkanı titriyle girmenin hesaplarını yapmaktaydı. Bu sayede arkasında 12 güç olarak bilinen taraftarını da alacaktı. 

O zaman kulislerde Ali Koç''un Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyacağı konuşuluyordu.

Kulağıma gelenlere göre, Aziz Yıldırım, iş insanı Ali Koç ile bir araya geldi. Uzun uzun 3 Temmuz sürecini Koç''a anlattı. Ardından da "Bu dava hem Fenerbahçe hem de benim için çok önemli. Senin Fenerbahçe Başkanlığı''nı da ne kadar istediğini de biliyorum. Sen bu dava karara bağlandıktan sonra yapılacak ilk seçimde başkanlığa adaylığını koy. Ben de seni desteklerim. Başkan olursun" dediği iddia edilmişti. 

Koç''un da bu isteğe olumlu cevap vererek "Tabi başkanım. İçiniz rahat olsun" dediği ileri sürülmüştü.

Koç bu görüşmeden sonra Aziz Yıldırım''ın söylediklerini kulak ardı ederek Fenerbahçe Başkanlığı''na aday olduğunu açıkladı. Seçimi de kazanarak Fenerbahçe Başkanı oldu.

Bu durum Aziz Yıldırım''ı deliye çevirdi. 3 yıldır sessizliğini korudu. Şükrü Saracoğlu Stadı’na adımını atmadı.

Şimdi ise yarın Çırağan Oteli’nde basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı Kongreye 24 saat kala düzenlendiğini hatırlatırım. Aziz Yıldırım, toplantıda kulübün kendi dönemindeki mali yapısıyla şimdiki mali yapısını kıyaslayacak. Erkek basketbol takımının başarılarını ve şimdi getirildiği durumu dile getirecek.

Ardından da son dakika değişikliği olmazsa başkan adaylığını açıklayabilir.

Bundan en etken, 3 yıl önce ricasını kulak ardı ederek Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç''a ders vermek.

Bana Aziz Yıldırım aday olursa kim kazanır diye sorarsanız, Aziz Yıldırım''ın kazanacağını söylerim.

Aziz Yıldırım, başkan adayı olabilir diye sadece ben değil Ali Koç da düşünüyor.

Çünkü Ali Koç, anlaştığı yeni teknik direktörün ismini seçim kozu olarak saklıyor. 

Seçim sonucu Fenerbahçe''ye ve Türk sporuna şimdiden hayırlı olsun..