Bahçeli 2019'da aday olacak mı yoksa Erdoğan'ı mı destekleyecek?

Bahçeli 2019'da aday olacak mı yoksa Erdoğan'ı mı destekleyecek?
Bahçeli'nin başdanışmanı ve gazeteci Metin Özkan, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Habertürk'te Didem Arslan'ın sorularını yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Metin Özkan, Habertük'te Didem Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Devlet Bahçeli aday olacak mı yoksa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan desteklenecek mi sorularına Özkan şöyle yanıt verdi: 

2019 YILI UNUTULMAYACAK GELİŞMELERE GEBE

2019 yılında seçimlerde en çok damgası vuran parti, Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Bugün MHP ile uğraşanlar, 2019'da nasıl bir parti olacağını görecekler. Şimdiden herkese söylüyorum, peşin hükümlü olmasınlar, peşin konuşmasınlar. Çünkü 2018-2019 yılı Türk siyasetinde unutulmayacak gelişmelere gebe bir vaziyettedir. Hep birlikte bekleyeceğiz göreceğiz. Neler olacağını buradan çok da söylemek istemiyorum. 

MHP'NİN ADAYI OLACAK MI?

Buna Milliyetçi Hareket Partisi'nin yetkili organları karar verecektir ama galiba herkesin 2018'in 2. yarısını beklemesi gerekecek. Ne olduğunu söylersek, sürprizin adı kaçar. Sürprizin sürprizliği bozulur. 2019'a daha çok var. 

2019'DA DA DESTEK DEVAM EDECEK

15 Temmuz sonrası oluşturulmuş hedefte milli duruş, Türkiye'nin beka sorunu devam ettiğini müddetçe devam edecektir diye söyleyeyim bari özetle. 

İlgili Haberler