Bahçeli: Artık seçim tartışmaları bitsin

Bahçeli: Artık seçim tartışmaları bitsin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesini ziyaretinde, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde MHP’den aday olup yeniden belediye başkanlığına seçilen Enver Demirel’i tebrik etti.

Bahçeli: Artık seçim tartışmaları bitsin

Demirel ile bir süre makamında görüşen Bahçeli, daha sonra belediye başkanlığı binası önünde partililere hitaben konuşma yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinin önemine işaret eden Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği takvime göre Cumhurbaşkanlığı seçimi için 10 Ağustos’ta birinci oylama, 24 Ağustos’ta da ikinci oylamanın yapılacağını, 28 Ağustos’ta halkın seçtiğinin görevi devralacağını anımsattı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, bunun arkasından hemen 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin gündeme geleceğini, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. dönem milletvekilliği seçimlerinin 12 Haziran 2015’e kadar tekrarlanması gerektiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Kritik günler
“Tespitimiz odur ki 7 Haziran 2015’te 25. dönem milletvekilliği genel seçimleri olacaktır. MHP’ye gönül vermiş dava arkadaşlarıma, oylarıyla MHP’yi desteklemiş olan değerli vatandaşlarıma, hepsine, önümüzdeki süreç içerisinde millet hizmetini, milleti uyarma ve uyandırma görevlerini yerine getireceklerine inanıyoruz. Türkiye kritik günler yaşamaktadır. Türkiye’de artık seçim tartışmasına son verilmelidir, gerilim stratejisinden vazgeçilmelidir, kutuplaşma ve cepheleşmeyi körükleyerek taraftarlarını keskinleştirme heveslerinden vazgeçilmelidir.” MHP lideri Devlet Bahçeli,  “Türkiye’nin huzur içerisinde, geleceğini sağlayacak seçimlere önem verilerek birlik ve beraberlik içerisinde millet iradesine saygı gösteren davranışlarla geleceğimizi tekrar belirleme çabalarımız sürdürülmelidir” diye konuştu.