Bahçeli: "Haydutlara izin verilmemeli"

Bahçeli: "Haydutlara izin verilmemeli"
MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli: "Tosuncukmuş, çiftlik bankmış, sütbankmış, bu ve benzeri sülüklerin, sicili kapkaranlık haydutların kanımızı emmesine, sırtımızdan geçinmesine asla ama asla izin verilmemelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

FETÖ'NÜN KRİPTO DAMARI YAŞIYOR

15 Temmuz 2016’da bir felakete maruz kaldık. Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır?

FETÖ değil de başka bir şebeke farklı bir isimle peydahlanırsa yattığımız yerde nasıl uyuyacağız.

FETÖ ölmedi yaşıyor kripto damar çalışıyor.

Projeci hainler terörizmi planlayıp vatan ve milletimizin içine pimi çekilmiş bomba gibi bırakmaktadırlar.
FETÖ demek PKK demek, PYD-IŞİD demektir…

'FETÖ borsası kuruldu' sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kurulduysa hissedarlar nerededir? Kâr elde edenler hangi deliktedir?

EKONOMİ BÜYÜYOR

Tezgahında sıkıntılı işçi, iş yerinde derin derin iç çeken memur, sahipsiz girişimci, ağırlaşan geçim durumu samimi bir dokunuş beklemektedir.

Türk ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesi taktir edilecek bir durumdur. Parti olarak Türkiye’nin büyümesinden sadece mutluluk duyarız.

TÜRKİYE'YE KARŞI DÖVİZ SİLAHI ÇEKTİLER

Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler, döviz silahını da çekmişlerdir. Türk lirasının döviz karşısında erimesi bunun sonucudur. Emperyalizmin tüm enstrümanlarını harekete geçerek dehşet tablosunu genişletmenin peşindedirler. Hiçbir iktidar insanının işsiz kalmasını kasıtlı bir şekilde istememiştir. 

 

İlgili Haberler