Bahçeli: İYİ Partililer imtihandan geçti

Bahçeli: İYİ Partililer imtihandan geçti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın el sıkma olayı ile ilgili sözlerine cevap veren Bahçeli, "Bizde tahribat yaparak kopanlardan kimi dost, kimi şer el sıkmakla belli olur. Onlar imtihandan geçti ama farkında değiller" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Meclis'teki el sıkışma olayı ile ilgili "Bahçeli seçim döneminde bize yönelik söylediği sözlerden herhalde pişman oldu ki hepimizin elini sıktı" şeklindeki sözlerine cevap veren Bahçeli, "Sayın Koray Aydın tecrübeli bir siyasetçidir. Daha dikkatli konuşmasını tavsiye ederim. Bazı konuları da anlaması gerekir. Bir selam vermek, bir el sıkmak, şer ile hayrı birbirinden ayırır. O bunu kavrayamıyor. Bizde tahribat yaparak kopanlardan kimi dost, kimi şer selam ve el sıkmakla belli olur. O gün onlar imtihandan geçmiştir, bu imtihanın farkında bile değiller" dedi.

20180714_2_31449672_35623080_web.jpg

AF TASARISI

Gazetecilerin af ile ilgili "Seçim öncesinde dile getirdiğiniz af konusunu Meclis gündemine getirecek misiniz?” şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Bahçeli, “Yeni yasama dönemi başladığında bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıp Meclis gündemine getirecekler” diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine ‘Başkan’ denilmesini istediği hatırlatılan Bahçeli. “Kendisi ona nasıl hitap edilmesini istiyorsa öyle hitap edilir.

İNCE'YE "ZAVALLI" TANIMI

Bahçeli konuşmasında Muharrrem İnce ve muhalefeti hakkında da ağır ifadeler kullandı 

İşte Bahçeli'nin o sözleri:

"Hafızası silinmiş olanları ikazen uyarmak isterim ki, pişman olacak söz söyleyemeyiz, söylediklerimizden de hamd olsun pişman olmayız. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. “Apolet tartışmasını fazla uzattım” diyen zavallılar için, HDP’ye “Kürt siyasi hareketi” diyerek, Kürt kökenli kardeşlerimizi töhmet altında bırakan ve PKK’ya umut aşılayan fikir ve ülkü yoksunları adına pişmanlık olabilir. Ama bizde pişmanlık asla yoktur. Geçmişimize yabancılaşmayız, yabancı kaldıklarımızla yan yana olmayız."
 

İlgili Haberler