Bahçeli kongre olmasa da bitmiştir

Alternatiflerin tükenmesi aslında arayışlarıda sonlandırır. Ancak, ülkemizin siyasetçileri kendi koltukları için bu kavramın ötesine geçerek, tıpkı komada makineye bağlı hasta gibi bitkisel hayatta yaşamayı başarı sayarlar. Bahçeli ve ekibi, aylardır MHP'yi -bunun adı yaşamaksa- bu şekilde yaşatıyor. Ben kongreyi yaptırmam, hukuk tanımam, hukuka riayet edip 19 Haziran'da kongreye gidenleri ihraç ederim gibi komik açıklamalar, sadece fişe bağlı hastanın ötenazi dışında seçeneğinin olmadığını gösteriyor bize.

Tabirimi hoş görün; Bahçeli, siyasi ötenazi hakkını kendi ile birlikte MHP'ye uygulamak istiyor. Üçüncü Dünya alışkanlığımız, masa, sandalye, bina kutsama seansları ile lider, teşkilat tabusu arkasında gizlenme alışkanlığının artık bir anlamının olmadığını göremeyenler de birlikte, fişe takılı hali yaşamak zannediyorlar!

MHP'nin tek kurtuluşu olacak bu değişime bu denli ayak diremek, bizle birlikte herşey bitsin diyen zavallıları tarih affetmeyecek!

MHP ve Meral Akşener Türk milletinin umudu haline gelmiş iken bu işe ayak direyen, entrikalar, ihraçlar gibi pis oyunlarla, beklentilerle hesap yapanlar; bu tavrınız sizi siyaset çöplüğüne atacak haberiniz ola...

Biz diyoruz ki yemeği mındar etme kabiliyetiniz olabilir "sinekler mındar olmasa da mide bulandırma gücüne her zaman sahiptir" bu özelliği güç sanan sinek olmak yerine, millete şifa olacak bal taşıyan arı olmak nasip işi... Aylardır, "Sen yoksan bir eksiğiz" çağrısı yapılıyor. Her türlü nezaket üst seviyede, elli oy alanla statü eşitliğine evet denecek kadar asil bir duruş herkesce görünüyor. Bu duruşun sahibini ülkücü hareket gönüllerin sultanı yaptı.

Değişime engel olmak neredeyse vatana ihanetle eş değer haline gelmiş.

Mesele kazanmak değil, açık ve net ortada kazanacak... Amma velakin bu kazanç aynı zamanda büyük bir kucaklaşmaya birlik ve beraberliğe vesile olsun... Gayretlerimiz, isyanımız lütfen başka türlü anlaşılmasın mesajlarına kulak tıkamadan 19 Haziran'ı hep birlikte fırsat kılalım...

Değerli ülküdaşlarım, gazetemiz Yeniçağ tek sesimiz lütfen alalım, aldıralım. Eşe dosta hatırlatalım. Her işyerinde, evde olmasını sağlayalım. Her birimizin beş abone kazandırması sesimizin beş adım daha öteye gitmesini sağlayacaktır. Alışveriş yaptığımız yerlerde gazetemizi soralım gelmiyorsa getirtelim. Gazetemizi alıp kahvehanelere bırakalım artık davaya hizmet bu şekilde mümkündür. Yeniçağ gazetemizin internet yüzü artık harika oldu. Batuhan kardeşimize ve ekibine teşekkür ediyorum. Artık habererk.com ile birlikte Yeniçağ gazetemizin internet yüzünü takip ediyoruz. Hatta bir çok haberi de oradan alıyoruz. Bu emeklerimizi milletimize sayfalarımızda paylaşımlar yaparak birlikte büyütelim.

Yazarın Diğer Yazıları