Bahçeli, McKinsey’i eleştirenlere sert tepki göstermişti

Bahçeli, McKinsey’i eleştirenlere sert tepki göstermişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın McKinsey’den danışmanlık alınmayacağını açıklaması sonrası akıllara MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları geldi. Bahçeli, McKinsey’e tepki gösterenleri sert bir dille eleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın McKinsey hakkındaki açıklamaları sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konu hakkında daha önce yaptığı bir açıklama yeniden gündeme geldi. Bahçeli geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda McKinsey’i IMF ve Duyun-u Umimiye’ye benzetenlere sert tepki göstermişti.

MHP lideri Bahçeli yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mckinsey IMF değil, Duyun-u Umumiye hiç değil. Sorsanız ne IMF’den anlarlar, ne de Duyun-u Umumiye’yi bilirler. Cehalet varsa ihanet tetiktedir, buna da kafaları basmaz.

Muhalefet etmek önüne geleni karalamak, gördüğüyle kavgaya tutuşmak değildir. Muhalefet marazi olursa, muvaffakiyet hüsran olur.

Türkiye’ye yabancı yatırım çekilsin isteniyorsa, küresel ekonomik saldırının toz bulutunun dağıtılması arzulanıyorsa, gerek ve ihtiyaç duyulan konularda icra yetkisi, kredi verme durumu, dayatma ve şantaj planı olmayan bir denetim şirketiyle anlaşmak niye yanlış olsun ki?”

bahceli1-002.jpgbahceli2-002.jpgbahceli3-002.jpg

İlgili Haberler