Bahçeli, rabia işaretleri eşliğinde Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Bahçeli, rabia işaretleri eşliğinde Kılıçdaroğlu'na yüklendi
Referandum çalışmalarına Antalya'da devam eden Bahçeli, rabia işaretleri eşliğinde yaptığı mitingte CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Başkanlık sistemiyle ilgili AKP'yle el sıkışan Devlet Bahçeli, referandum çalışmalarına devam ediyor.

Antalyalılarla bir araya gelen Bahçeli, yeni Anayasa ile ilgili düzenlediği mitingte yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu, sabah akşam 16 Nisan'ı karalamakla uğraşıyor. Ama aynı Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'dan her nedense hiç bahsetmemektedir. Bahsetse de tıpkı geçtiğimiz günlerde olduğu gibi kontrollü darbe demektedir. Ne demek kontrollü darbe?! Bu rezil değerlendirme nereden çıktı! 15 Temmuz'a kontrollü demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır.

Anlayamadığımız Pensilvanya'dan CHP'ye mesajların nasıl ulaştığıdır. Mustafa Kemal'in partisinin nasıl ikna olduğudur. ByLock mu devrede özel ulaklar mı faaliyettedir.

"KONTROLLÜ DEMEK, KONTROLSÜZ HEZEYANDIR"

CHP lideri elimde belge var diyor, o zaman niye açıklamıyorsun, hangi fırsatı kolluyorsun?  Kontrollü demek, kontrolsüz hezeyandır. Türk milletini ahmak yerine koymaya, aklıyla alay etmeye Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ'nün kanlı teröristleri başaramayacaktır.

CHP ÇÖPLÜĞE GİTMİŞTİR

Kim bu millete tuzak kuruyorsa Allah onu kahretsin. CHP lideri kontrollü darbe diyor. Bu hezeyandır. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün değirmenine su taşıyor ama kendi vicdanındaki çatlağı görmüyor.

ABD bu darbeye inanmıyor. Avrupa FETÖ'ye destek vermektedir.

CHP çöplüğe gittiğinin farkında değil, Hayır diyorlar, Evet diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar, utanmazlığa, hazımsızlığa bakar mısınız?

İlgili Haberler