Bahçeli sert konuştu

Bahçeli sert konuştu
MHP Genel Başkanı, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirirken Başbakan’ı adeta topa tuttu

"Davutoğlu varını yoğunu ihanet mesaisine harcıyor"

Haber: Necdet Pekmezci

Türk milleti ihanet markajına alındı

İMRALI adası cani başının adı konulmamış karargahı haline getirilmiştir. Türk milleti AKP, PKK, HDP, Barzani’yle cinayet grupları tarafından ihanet markajına alınmıştır. AKP kadroları tarihimizle çelişen projelerle zehir saçmıştır.

Hainler gözüne melek gibi görünmektedir

AHMET Davutoğlu varını yoğunu ihanet mesaisinde harcamaktadır. Hainler Davutoğlu’nun gözüne melek gibi gözükmektedir. Türk tarihine ne kadar ihanet eden emel varsa, AKP’nin kundağında bir kez daha doğmuştur.

Teröriste villasından örgüt yönettiriliyor
HÜKÜMET terör örgütleriyle masaya oturduğu andan itibaren inandırıcılığını hepten kaybetmiştir. Dünyanın hangi ülkesinde bir terörist iki odalı, bahçeli, televizyonlu villa tipi sözde hücresiyle örgütünü yönetmektedir?

Hz. Muhammed’i Rıza’yla bir tuttu
DERSİM isyanının ele başı terörist Rıza’yı sözde seyit unvanıyla anan Başbakan Davutoğlu, İslam’a, kutsal emanetlere kara çalmıştır. Hazreti Muhammed’i bir teröristle anmak, utanmazlık olduğu kadar büyük bir günahtır.

Alevi kardeşlerimiz tuzağa düşmesinler
ALEVİ kardeşlerimiz seslerini yükseltmeli Ahmet Davutoğlu’nun tezgahına düşmemelidir. Bugün isyan etmiş bir hainden özür diliyorsanız, çok yakında 1984’ten itibaren başkaldıran hainden de özür dileyeceksiniz demektir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında, “Türk tarihine ne kadar ihanet eden emel varsa AKP’nin kundağında bir kez daha doğmuştur” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında AKP iktidarına ağır eleştirilerde bulundu. “İmralı Adası, canibaşının adı konulmamış karargahı haline getirilmiştir” diyen Bahçeli, “AKP iktidarı, bir teröristi, hayalinde bile göremeyeceği tavizlerle diriltmiştir. Recep Tayyip Erdoğan, PKK’ya ödünler vererek Türkiye’nin altını oymuş, milli birlik ve kardeşliğimize mezar kazmıştır. Türk Milleti, AKP, PKK, HDP, Barzani’yle cinayet grupları tarafından ihanet markajına alınmıştır. Daha düne kadar Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP kadroları tarihimizle çelişen plan ve projelerle zehir saçmıştır” iddiasında bulundu. Bahçeli, “Şimdi de Ahmet Davutoğlu varını yoğunu ihanet mesaisinde harcamaktadır. Zannedersiniz ki Türkiye’yi yıkmak için özel görevlendirilmiştir. Türk tarihine ne kadar ihanet eden emel varsa AKP’nin kundağında bir kez daha doğmuştur. Hainler Davutoğlu’nun gözüne melek gibi gözükmektedir. Ne Erdoğan’ın, ne de Davutoğlu’nun durduğu ve baktığı yer doğru değildir” diye konuştu.

Türksüz Anadolu hayali!
Bahçeli, “Geçmişte Türk milletinin kanını akıtanlar bugünlerde revaçta, namertler el üstündedir. Yıllardan beri Erdoğan ve yandaşları Türkiye’nin bir bölümünü PKK’ya peşkeş çekmek için uğraşmakta, provokasyon seferleri düzenlemektedir. Ülkemizde çıkan isyanların avukatlığına soyunan Başbakan ve hükümetinin anlayışına göre Türkiye etnik farklılıklar temelinde anlaşılırsa demokratikleşecek, coğrafi eksen bölünürse çağdaş hale gelecektir. MHP tümüyle reddetmektedir. Böyle bir özgürleşme mahvoluşu getirecektir. Türksüz Anadolu özleyenler faal haldedir, AKP’ye yerleşmişlerdir” dedi.

“Terörist başını savundu”
“Dünyanın hangi ülkesinde müebbet hapse makum bir terörist iki odalı, bahçeli, televizyonlu villa tipi sözde hücresiyle örgütünü  yönetmektedir?” diye soran Bahçeli şunları söyledi: “Hükümet utanmasa emin olun bin odalı kaçak ve karanlık sarayda İmralı canisinin kullanımı için manzaralı bir oda tahsis etmekten kaçınmazdı. Başbakan Yardımcısı, milletimizin gözünün içine baka baka terörist başını savunmuştur. Bu Başbakan Yardımcısı sözüm ona HDP’yi hedef alarak ‘Siz Öcalan’ı itibarsız hale getirmeye çalışıyorsunuz’ sorusunu sormuştur. Bunun yanı sıra Erdoğan, KADEM tarafından düzenlenen zirvede adaletin devreye girmediğini söylemiştir. Peki adalet, bölücü başıyla ilgili devreye girmemiş midir? Adalet devletin ülkesi ve milletini yıkmak ve yok etmek için nifak kusan çevrelere karşı devrede değil midir?”

“Türkiye Alevilik Merkezleri kurulsun”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Başbakan Davutoğlu’nun Erdoğan’ın kötü bir kopyası olduğunu söyledi. Bahçeli, “Davutoğlu zillette inat etmektedir. Başbakan geçtiğimiz haftanın son gününde Tunceli’ye gitmiştir. Dersim isyanının ele başı terörist Rıza’yı sözde seyit ünvanıyla anan Başbakan, İslam’a, kutsal emanetlere kara çalmıştır. Hazreti Muhammed’i bir teröristle anmak, utanmazlık olduğu kadar büyük bir günahtır. Alevi kardeşlerimiz seslerini yükseltmeli Davutoğlu’nun tezgahına düşmemelidir. Bugün isyan etmiş bir hainden özür diliyorsanız, çok yakında 1984’ten itibaren başkaldıran hainden de özür dileyeceksiniz demektir” dedi. .

Tahammülü yok
Grup toplantısındaki konuşmasında Dersim tartışmalarına geniş yer ayıran Bahçeli şöyle konuştu: “Bize göre Dersim isyanıyla ilgili olan olmuş, yaşananlar geride kalmıştır. Türk milleti asilerin hakkından gelmiş, bu sayfa kapanmıştır. Hem Osmanlı hem de Cumhuriyet devrinde isyana kalkışanlar bedel ödemişler ve cezalandırılmıştır. Erdoğan ve Davutoğlu, Gezi Parkı’ndaki itirazlara bile tahammül göstermeyip şiddetle bastırırken, her ne hikmetse demokrasi akıllarına gelmemişti. Terörist Rıza’ya sempati duyanlar Türk gençliğine zalimce davranmıştı. TOMA’lı, biber gazlı şiddetle savunmasız hiçbir örgütle bağı olmayan gençleri hedef almıştır. Terörist Rıza’dan özürler dileyip, Ahi Evranı, Baba Mansur’u, Hazreti Mevlana’yı dilinden düşürmeyenler, tencere tava çalan hanımefendilere dahi tahammül edememiştir.”  Bahçeli, MHP’nin hiç kimsenin nereli olduğuna, ana diline merak salmadığına vurgu yaptı. “AKP iktidarıyla işin başında ayrıştığımız nokta da burasıdır” diyen Bahçeli, “Türk Milleti’nin bin yıllık tarihi süreç içinde çıkardığı dersler bize bunu göstermektedir. Devletin ve hükümetlerin temel görevi vatandaşları arasında onları birbirine bağlayan duyguları hatıraları müşterek değerleri canlı tutmaktır. Bu konuda ilkelerimiz nettir. Vazgeçilmez siyasi önerimiz milli kimlik ve kardeşlik üzerinedir. Biz mezheplerin sorununa da aynı ilkelerle bakmaya özen gösterdik” diye konuştu.

İhtisas komisyonu
Aleviliğin istismar edilmemesi için Türkiye Alevilik Araştırmaları Merkezi kurulmasını öneren Bahçeli, “Milli Eğitim Bakanlığı’nda din kültürü derslerinin müfredatına doğru objektif bilgiler dahil edilmelidir. Alevi İslam inancı önderlerinden ilahiyatçılardan oluşan özel ihtisas komisyonu kurulmalıdır. Diyanet İşleri Başkanlığı ortaya çıkacak külliyatın orijinallerine sadık kalarak yayınlanmalıdır” açıklamasını yaptı.