Bahçeli ve hukuk

Aldığım bilgiye göre tıpkı Mansur Yavaş gibi Sn. Ali Uzunırmak Sn. Bahçeli'ye yanlışları hakkında bir mektup yazmış. Sn. Bahçeli bu mektubu çok ağır bulmuş ve bunu etrafına anlatmış. Sn. Bahçeli yine konuşmalarında, "Bu ülkede herkes her zaman hukuksuzluk yapıyor ben de kongre yaptırmayarak bir kere hukuksuzluk yapacağım" dermiş!

Bu iddialar doğru mudur? Kanımca doğrudur. Zaten kendisi defaten imza tanımıyorum, yaptırtmam, salona sokturtmam gibi ona yakışmayacak birçok açıklama yaptı.

 Sn. Bahçeli keşke bir kere hukuksuzluk yapsaydı biz de onu görmezlikten gelseydik! Kendisi un öğütme makinesi gibi... 19 yıldır ülkücüleri un edip ufacık rüzgârlarda yok etti. Hain ilan etmediği ülkücü kaldı mı? Ben bilmiyorum! Hakaret konusunda da Sn. Bahçeli'nin eline kimse su dökemez! Yanındakiler hakaret etme yarışında olsalar da Allah var bu konuda Sn. Bahçeli çok önde!

Empati yeteneğine sahip olan insanlar, adalet duygusuna sahip olan vicdanlar kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri başkalarına da yapmazlar! Partinin Genel Başkanı oldu olalı hukukun H'sini bile uygulamayan Sn. Bahçeli'nin neler yaptığını yazmakla bitiremeyiz! Ancak bazılarını tekrar hatırlamakta fayda var. Yerel iktidarı kazanamayan genel iktidarı kazanamaz ilkesini yok sayar kazandığımız yüzlerce belediyeyi ve başkanlarını partiden kovması, ihraç ettirmesi, teşkilatları sırf onları desteklemiyorlar diye kapatması, şerefli ülküdaşlarımızı çeşitli iftiralarla yaftalaması, üyelikleri toptan silmesi içe dönük affedilmez haksızlık ve hukuksuzluklardır!

MHP'nin önüne gelen inanılmaz güzel fırsatları Tayyip Erdoğan'a sunması, AKP'yi her zaman uçurumun kenarından aldığını hepimiz biliyoruz! Seçimlerde emek sahiplerini, tabanımızın ön sıralarda istediği kişiler yerine yanında yıllardır maaşla çalışan danışman, memur kadrosunu kontenjan yapıp teşkilatları yok sayarak, birinci garanti seçilir sıralardan milletvekili yaparak emek hırsızlığı yapması herkesin malumudur! Son olarak partiyi PKK temsilcilerinin altına düşürmesi ve tabanın arzularını yok sayarak MHP'yi göz göre göre olası bir seçimde baraj altında kalacağını bile bile tabanı yok sayması hukuksuzluk değil de nedir?

Yakın çevresine, "Boş verin bunları, ülkücülerin hafızası 10 günlüktür, unuturlar" diyecek kadar bizleri küçümsemesi, "Artık ne olursa olsun asla onunla olmayacağız" diyen yüzbinleri görmezlikten gelmeye devam etmesi ile bu mücadeleyi bitireceğini sanan Sn. Bahçeli yanlış yaptığını gördüğünde inşallah iş işten geçmiş olmaz!

Yazarın Diğer Yazıları