Bahçeli'den değişim kanadına ağır sözler

Bahçeli'den değişim kanadına ağır sözler
Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Bahçeli, MHP içinde değişim isteyenleri ve adalet yürüyüşüne katılanları hedef aldı.

MHP kurultayı, delegelerin iradesine rağmen mahkeme tarafından geçersiz sayılmıştı.

Mahkemenin verdiği karar 'hukuksuzca' olarak değerlendirilerek, değişim kanadı tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından MHP içinde değişim isteyenler ve 'adalet yürüyüşü'ne katılanlarla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Değişimcilere ve 'adalet yürüyüşü'ne katılanlara çok ağır ifadelerle yüklenen Bahçeli, "Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin!" dedi. 

İşte Bahçeli'nin paylaşımları:

Adalet altı harfle yazılır; ama insanlığın sürekli aradığı,hasretini çektiği,umutla umutsuzluk arasında asırlarca gözlediği alın yazısıdır.

Eğer hak, hakkı olanda değilse adalet yoktur.Eğer aklı ve haklı olan değil; pazısı güçlü,parası çok olan kazanıyorsa adaletsizlik egemendir.

Adalet bir hakkın hak sahibine devir işlemi, teslim meselesidir. Adalet yoksa zulüm vardır, zulmet hâkimdir, felaket yürüme mesafesindedir.

Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur.

Birilerinin keyfine göre karar veren mahkeme ve hakim olunca adalet mülkün temelidir;olmayınca adalet dinamitlenmiştir.İkiyüzlülük değil mi?

Mahkemelerden lehte karar çıkınca yaşasın, aksi yönde bir sonuç alınırsa kahrolsun; bu artık kof ve ucuz söylemlerin alıcısı yoktur.

MHP şühedanın yadigârı, Türk milletinin hizmetkarı, ecdadın varisi, Türk tarihin asli mirasçısıdır; boyun eğmeyecek, işgal edilemeyecektir.

FETÖ’cülerle bir olup adaleti katledenler, özellikle partimize kumpas kuranlar; ne adaleti,ne ahlakı ağızlarına almasınlar,komik kaçıyorlar.

MHP düşmanlarının 1,5 yıldır kılıktan kılığa nasıl girdiklerini, Türk’e nefret kusanlarla aynı kümede nasıl toplaştıklarını iyi biliyoruz.

Adalet bir şeyin olması gerektiği yer ve ellerde bulunması demektir. Buna göre gerçek adalet nerededir? Yolda mı?Dağda mı? Arada mı? Derede mi?

Evlatlarımız şehit oluyor,adaleti yürürken bulacaklarını zannedenlerden çıt yok! Yedi düvel karşımızda,ama uygun adım yürüyenlerden ses yok!

On yıllardır adaletsizlik hüküm sürüyordu,imtiyazlı çevrelerden hiç itiraz yok.Millet kavrulmuş, yoksul düşmüş, eziyet görmüş, hisseden yok.

Statükocular, eski konumlarını yitiren zevat zelzele geçirdikçe adalet diyor,sokaktan medet umup kaosa umut bağlıyor. Artık kör gözünü açtı.

Yürüyün yürümesine de, aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin!

İlgili Haberler