Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması!

Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İYİ Parti seçime girebiliyorsa girsin. Zaten girerlerse sadece bizden oy alırlar" açıklaması yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcıhamam'da parti yönetimini topladı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı.  'İYİ Parti seçimlere girecek mi?' sorusu üzerine Bahçeli, "İYİ Parti seçime girebiliyorsa girsin. Zaten girerlerse sadece bizden oy alırlar" açıklaması yaptı.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

İYİ PARTİ'NİN DURUMU

Bahçeli, bugün basına yansıyan “AKP’nin İYİ Parti’nin seçimlere girmesi için gerekli yasal düzenlemeler için harekete geçtiğini ancak MHP’nin buna engel olduğuna” iddialarına ilişkin ise “Allah’tan bir dileğim var basın bir gün de doğru yazsın” dedi.

Bahçeli, İYİ Parti’nin seçimlere girip giremeyeceği tartışmalarına ilişkin ise “Kavuşup kavuşmadığını bilmiyoruz ilgi alanımız da değil. YSK ‘girebilir’ diyorsa bir emek boşa gitmemiş olur Seçime de girsin. Ne olacak alırsa bizden alır biz de rıza gösteririz” yorumunda bulundu.

ERDOĞAN'I DESTEKLİYORUZ

Bir yandan cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için gayret göstereceğiz öte yandan cumhur ittifakı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi kimliğini koruyan, onu temsil eden bir kadroyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Allah'ın izniyle yer almaya gayret göstereceğiz.

DERBİDE ÇIKAN OLAYLAR

Maçı takip edemedim ancak Beşiktaş'ın hocası, Türkiye'nin hocasıdır. Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış olan bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Beşiktaş sahadan kaçmaz, bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.

İlgili Haberler