Bahçeli'ye o fotoğrafı hediye ettiler

Bahçeli'ye o fotoğrafı hediye ettiler
Milliyetçi Hareket Partisi’nde, 2 gün sürecek olan Kızılcahamam kampı başladı. Burada Bahçeli'ye, partililer tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilmiş bir fotoğrafı hediye edildi.

MHP Kızılcahamam'da 2 gün sürecek kampa girdi. Kamp öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam ilçesindeki Ülkücü Şehitleri Anıtı'nı ziyaret etti. MYK Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekillerinin katıldığı törende Bahçeli, ilk olarak şehitler Anıtı önünde dua etti. Daha sonra anıtın önüne ve şehitlerin isimlerinin bulunduğu mermerlerinin önüne karanfil bıraktı.

Genel Başkan Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra Kızılcaham'ın simgesi haline gelen ve Şehit Fatih Duru Parkı içerisinde 3 bin 800 künyenin bulunduğu Şehitler Anıt Ağacı'nı ziyaret etti. Bahçeli, Kızılcaham Belediyesi'nin geçen Ekim ayında açtığı Yüzüncü Yıl Eğitimci Nuray Yeşil müzesini gezdi. Bahçeli'ye müze ziyaretinde AKP Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney eşlik etti.

Kızılcahamam Patalya Otel'de bugün başlayan kamp, yarın akşam sona erecek.

Bahçeli’ye burada bir grup partili tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Saray’da yaptıkları erken seçim görüşmesi öncesinde çekilmiş fotoğrafı hediye edildi. Ahşap çerçeve içine alınan fotoğraf, kırmızı kurdele ile süslendi.

İlgili Haberler