Bahçeli'ye sert tepki: "FETÖ'nün siyasi ayağının yedek lastiğisin!"

Bahçeli'ye sert tepki: "FETÖ'nün siyasi ayağının yedek lastiğisin!"
CHP Grup Başkanvekili Özel, Bahçeli'ye yüklendi. Bahçeli'yi yedek lastik olmakla suçlayan Özel, "FETÖ’nün siyasi ayağının yedek lastiğisin kardeşim, ne zaman tökezleseler koltuk değneği oluyorsun" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Devlet Bahçeli’nin "FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması"na yönelik açıklamalarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Sayın Bahçeli’ye FETÖ’nün talebiyle kanun değişikliğine imza attığı ortaya çıkan Ramazan Can, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun FETÖ’nün adayı olduğunu söyledi özür dilemesi istendi ama özür dilemedi Bahçeli’nin bunu da görmesi lazım. Devlet Bey AKP’ye selektör yapıyor dediğimiz zaman ağız dolusu küftür ediyordunuz, şimdi dümene girdin sistemi değiştirdin.

Bunların dostluğu mezara kadar değil pazara kadar dedik. 16 Nisan Pazar günü bitti bu iş Bahçeli bundan sonrasını sen düşün. FETÖ’nün siyasi ayağının yedek lastiğisin kardeşim, ne zaman tökezleseler koltuk değneği oluyorsun kardeşim.

Reis anayasayı değiştirsin bayrak kırmızısından turkuaza bağlasın, FETÖ’cülere gelecek en az 80 FETÖ’cüyü temizleyecek 40 vekil yerine MHP girecek, at pazarlığı yapmakla anayasaya karşı gizli işbirliğiyle olmaz. Arap hurmadan indi mafiş. Ülkeyi yangın yerine çevirdin bunun da hesabını önümüzdeki günlerde verirsin. Baraj iki buçuk olsa bunları kurtarmayacak"

İlgili Haberler