Bajaj Discover 150F Türkiye’de!

Bajaj Discover 150F Türkiye’de!
Discover 150 F modeli, Türkiye yollarını keşfetmeye hazırlanıyor. Motosikletler arasında performansı, tasarımı ve yakıt ekonomisiyle de sınıfının en iyisi olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’de Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj en iddialı modeli Discover 150F ile yolların hakimi olmaya hazırlanıyor. Motosiklet pazarında en önemli paya sahip, bireysel ve ticari kullanımda en çok tercih edilen commuter sınıfı motosikletler arasında performansı ve tasarımıyla hemen ayrışan Bajaj Discover 150F, yakıt ekonomisiyle de sınıfının en iyi modeli olarak dikkat çekiyor.  Anahtar teslim 5 bin 197 TL’lik satış fiyatıyla dikkat çeken Bajaj Discover 150F; performans ve yakıt ekonomisinin yanı sıra, çarpıcı tasarımı, düşük bakım maliyeti ve konfor odaklı donanımıyla da bireysel ve ticari kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerden biri 
olacak. Bireysel ulaşım ve ticari amaçlı kullanımlarda en önemli ihtiyaçlar olan düşük yakıt tüketimi, ekonomik yedek parça ve düşük bakım maliyetlerinin yanı sıra dayanıklılık gibi ihtiyaçları da eksiksiz karşılayan Bajaj Discover 150 F, donanımındaki özgün ayrıntılarla da konforu ön plana çıkarıyor. Vitesli motosiklet kullanmaya yeni başlayacaklar için de ideal bir model olan Bajaj Discover 150F, standart donanım olarak sunduğu teknolojik ayrıntılarla da sınıfındaki diğer modellerden farklılaşıyor.
Bajaj Discover 150F’in 150 cc'lik, 4 valfli, DTS-i teknolojisine sahip çift bujili motoru, 14,5 HP’lik güç üretiyor ve özellikle çekiş gücü arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor. Bağımsız kullanıcı testlerinde 100 kilometrede 2.5 litre yakıt tüketen Discover 150F, bir depoyla 400 kilometrenin üstünde yol yapmayı kolaylıkla mümkün kılıyor. İlk bakımı 500 – 750 kilometre arasında yapılan motosikletin sonraki bakımları ise 5000 kilometrede bir gerçekleşiyor ve sınıfındaki en düşük bakım maliyetine sahip model olarak dikkat çekiyor.
Bajaj markası, Türkiye çapında Kuralkan Holding tarafından oluşturulan 126 adet yetkili servis ve 143 adet yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağına sahip olmasıyla da bir adım öne çıkıyor.