Bakan Nebati fena yakalandı. Yeniçağ manşete taşıdı

Bakan Nebati fena yakalandı. Yeniçağ manşete taşıdı
Fark yaratan özel haberleriyle gündem belirlemeye devam eden Yeniçağ Gazetesi, bugün de yine herkesin konuşacağı bir başlıkla çıktı...

Nebati''nin hesabı Avrupa''dan döndü

Hazine ve Maliye Bakanı''nın "Satın alma paritesine göre petrol fiyatları bizde çok çok ucuz" açıklamasını Avrupa İstatistik Ofisi''nin rakamları yanlandı. Rapora göre "Petrol üretmeyen ülkeler arasında asgari ücretle en az akaryakıt Türkiye''de alınıyor.

Romanya bile bizden iyi

RAPORA göre bir aylık asgari ücretle Romanya''da 313, Yunanistan''da 406, akaryakıtın en pahalı olduğu Hollanda''da bile 775 litre motorin alınabilirken; Türkiye''de ise yalnızca 179 litre motorin alınabiliyor.

Akın: Bu algı siyasetidir

AVRUPA İstatistik Ofisi''nin yayınladığı raporu kamuoyuyla paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, "İktidarın hiç utanmadan yaptığı bu yalan, algı siyasetidir" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan ''en ucuzu'' demişti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıt fiyatları ile ilgili "Şu anda çok çok ucuzuz. Türkiye, dünyadaki en ucuz ülkelerin başında geliyor. Satın alma gücü paritesine göre bile" açıklaması yapmıştı.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin bugünkü birinci sayfası:

İlgili Haberler