Bakan'dan ilginç 'Kim Jong-Un' çıkışı

Bakan'dan ilginç 'Kim Jong-Un' çıkışı
Afyonkarahisar'da partisinin bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Kim denen vatandaş hidrojen bombası denemesi yapıyor. Bu bomba var ya Amerika'nın Japonya'ya, Hiroşima'ya attığı atom bombasının belki 100 katı" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'nde Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. 

KİM DENEN VATANDAŞ

Bakan Eroğlu burada yaptığı konuşmada, Çay ve Sultandağı insanının yiğitliğinden bahsederken, Afyonkarahisar ve bölgenin zaferin kazanıldığı, Cumhuriyet'in kurulduğu topraklar olduğunu söyledi. Kuzey Kore'nin yeni geliştirdiği kıtalar arası balistik füzeye yüklenebilecek bir hidrojen bombası denediğini hatırlatan Bakan Eroğlu, "Kim (Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un) denen vatandaş hidrojen bombası denemesi yapıyor. Bu bomba var ya Amerika'nın Japonya'ya, Hiroşima'ya attığı atom bombasının belki 100 katı. Neredeyse deprem etkisi yaptı. Dünyada çok büyük bir yarış var. Bu yarışı kazanan milletler ayakta kalır, kazanamayan milletler tarihten silinir. Biz büyük bir milletiz. Gayret edeceğiz, inşallah şanlı bayrağımızı daha da ileri taşıyacağız. Malazgirt Zaferi'nin 1000'inci yılı 2071 yılında kutlanacak. 1000 yıl sonra, 2071 yılında Allah'ın izniyle TürkiyeCumhuriyeti küresel bir güç olacak" dedi.

İlgili Haberler