Balgat'tan, Ülkücü iradeye FETÖ yakıştırması

Balgat'tan, Ülkücü iradeye FETÖ yakıştırması
MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol'u eleştirdiği yazılı açıklamasında Ülkücü iradeyi de hedef aldı. Bütükataman'ın, "15 Temmuz'da kaybedenlerin artçıları da kaybetmiş" sözleri dikkat çekti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol'u "Bir dava ‘nasıl’ sonuçlandı?" yazısı üzerinden eleştiren Büyükataman Ülkücü iradeyi de hedef aldı.

Büyükataman'ın açıklamaları şöyle:

"Partimiz üzerinden hesap yapanların, “değişim”, “dönüşüm” ve “yeni” gibi sihirli sözcüklerin arkasına sığınarak ülkemizi sürüklemek istedikleri nokta, Batılı emperyalist güçlerin Osmanlı’yı yıkım projesinin ismi olan “Şark Meselesi”nin izlerini taşımaktadır. 

"OKYANUS ÖTESİNDE ADALET ARAYANLAR"

19 Haziran 2016’da yapılan korsan kurultay ve bu sözde kurultayda alınan kararlar, adil ve tarafsız mahkeme tarafından yok sayılmıştır. Bu durum Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol’u nedendir bilinmez ama rahatsız etmiş ve bugünkü köşe yazısında “Bir dava nasıl sonuçlandı?” başlığıyla engin(!) hukuk bilgisiyle davayı yorumlamıştır. 

Okyanus ötesinde adalet arayanlar elbette ki adil hâkimlerin verdiği karardan rahatsızlık duyacaktır. Ancak Türkiye’de artık okyanus ötesinin mankurtlaşmış hâkim ve savcılarını bulunmamaktadır. O yüzden verilen adil karar yazarı şaşırtmış olabilir. 

Sonuçta adil Türk yargısı eliyle 15 Temmuz’da kaybedenlerin artçıları da kaybetmiş, Türkiye kazanmıştır. 

Milliyetçi-Ülkücü Hareket arınmış, ayıklanmış bir şekilde durmadan yoluna devam edecektir. Bir yazarın dediği gibi; “Adalet haksız olana zulüm gibi gelir. Çünkü her insan kendi gözünde suçsuzdur.”

Bu noktada Taha Akyol’a merhum Hüseyin Nihal Atsız Bey’in Dalkavuklar Gecesi eserini okumasını tavsiye ederiz."

KURULTAY İSTEYENLERE FETÖCÜ İTHAMI

"Türk yargısı eliyle 15 Temmuz’da kaybedenlerin artçıları da kaybetmiş" ifadesiyle dünkü mahkeme kararına gönderme yapan Büyükataman bir kez daha partide kurultay yapılmasını isteyen, MHP'ye gönül vermiş çok sayıda kişiyi de FETÖ ile bir tutmuş oldu. 

İlgili Haberler