Kartal kritik Kayserispor virajında

Kartal kritik Kayserispor virajında
Geçen hafta evinde aldığı Akhisar yenilgisiyle zirvedeki yerini Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş, bugün kendisine ters gelen Kayserispor’la kritik bir maç oynayacak

Rakibi karşısında son 15 lig maçının 8’ini kaybeden ve sadece 6 galibiyet ve bir beraberlik alan siyah-beyazlı takım, bu maçların 6’sını deplasmanda kaybetti. Kayseri’deki maçlarda ezici bir üstünlüğe sahip olan rakibi karşısında yeniden liderliği ele geçirmek için mücadele edecek olan Kartal’da bu zorlu maçta formda oyuncusu Oğuzhan ile Quaresma cezalı. Ayrıca sakat olan Ersan da bu maçta yok. Siyah-beyazlıları eksikler dışında maçın dondurucu bir havada oynanması da zorlayacak.

Zor ama kazanacağız

Teknik direktör Şenol Güneş, son haftalarda form tutmaya başlayan rakipleriyle zorlu bir mücadele yapacaklarını belirterek, “Şampiyonluk yolunda maç seçme lüksünüz olamaz. Zor olacak ama kazanacağımızı umuyorum” dedi. Güneş, şöyle devam etti: “Akhisar maçında aldığımız mağlubiyet moralimizi bozdu ama pes etmedik. Kayseri deplasmanında kazanarak Galatasaray maçına özgüvenle çıkmak istiyoruz” dedi. Kayserispor’un teknik patronu Tolunay Kafkas da, “Bursa deplasmanında aldığımız galibiyeti Beşiktaş’ı yenerek taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.