Adana Demirspor'u sarsan haber! Balotelli'den flaş açıklama

Adana Demirspor'u sarsan haber! Balotelli'den flaş açıklama
İtalya'da Serie A'ya yükselen Monza'nın kutlama yemeğine katılan Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin sözleri Adana Demirspor'u üzecek

İtalya''da Serie A''nın yeni takımı Monza''nın kutlama yemeğine katılan Adana Demirspor''un golcüsü Mario Balotelli''yle ilgili çarpıcı bir haber geldi.

Monza''nın başkanı Silvio Berlusconi, yemeğin ardından İtalyan basınına konuşurken, "Mario Balotelli içerideydi. Mario ile uzun süredir arkadaşız. Bizimle tekrar oynamak istediğini söyledi. İyi bir takımımız var. Transfer piyasasında neler yapabileceğimizi göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından bu kez de Balotelli konuştu. Balotelli, "İtalya''ya geri dönmek istiyorum. Bu doğru. Ancak döneceğim takım Monza mı olur, şu anda bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki Balotelli, Monza''dan ayrıldıktan sonra sezon başında bedelsiz olarak Adana Demirspor kadrosuna katılmıştı. Adana Demirspor formasıyla adeta yeniden doğan Balotelli, 33 maçta 19 gol atıp, 4 asist yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Balotelli''nin Adana Demirspor''la 2024''ün haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler