Pique'nin Shakira'yı takım arkadaşının annesiyle aldattığı iddia edilmişti! Gerçeği İspanyol basını yazdı

Pique'nin Shakira'yı takım arkadaşının annesiyle aldattığı iddia edilmişti! Gerçeği İspanyol basını yazdı
Barcelona'nın savunma oyuncusu Pique'nin sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken tecrübeli futbolcunun takım arkadaşının annesi ile birlikte olduğu iddia edilmişti. İspanyol gazetesi bu iddiaları yalanlarken, Pique'nin Shakira'yı aldattığı kişinin 20 yaşındaki bir etkinlik hostesi olduğunu aktardı.

Gerard Pique - Shakira çiftinin uzun yıllardır süren birlikteliği sona eriyor. İspanya basınından El Periodico, Shakira''nın Pique''yi kendisini aldatırken suçüstü yakaladığını ve ünlü çiftin ayrılık kararı aldığını yazmıştı.

İkilinin haftalardır ayrı yaşadığı belirtilen haberde suçüstü yakalanan Pique''nin ''Ben masumum'' diyerek kendisini savunduğu belirtilmişti.

SOSYAL MEDYA YALANI

Olayın gündeme gelmesinin ardından sosyal medyada 35 yaşındaki futbolcunun Shakira’yı aldattığı kişinin takım arkadaşının annesi olduğu ileri sürüldü. Fakat böyle bir iddia İspanyol basınında yer almıyor.

20''Lİ YAŞLARDA BİR ETKİNLİK HOSTESİ

Sosyal medyada takım arkadaşının annesinin olduğu iddiası ortaya atılırken işin aslı bambaşka çıktı. İspanyol basını Pique''nin 20''li yaşlarda bir etkinlik hostesi olarak çalışan sarışın bir kadınla beraber olduğunu yazdı.

SHAKIRA ÇOCUKLARIYLA IBIZA''YA GİDİNCE...

Ayrıca Shakira’nın Mayıs ayında İbiza’ya Pique olmadan iki kez çocukları ve arkadaşları ile gittiğini ve aldatma olayının da geçen ay ortaya çıktığı vurgulandı.

2010 DÜNYA KUPASI''NDA AŞK BAŞLADI

2010 yılında Güney Afrika’da yapılan Dünya Kupası’nda tanışan ve 12 yıldır birlikte olan çiftin iki çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler