Başakşehir avantajlı döndü

Başakşehir avantajlı döndü
Şampiyonlar Ligi grupları için mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, 2-0 geriye düştüğü maçta Club Brugge ile 3-3 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Başakşehir, Club Brugge ile deplasmanda karşılaştı. Jan Breydel Stadı’nda oynanan mücadele 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Temsilcimiz 2 Ağustos Çarşamba günü sahasında Belçika ekibini konup edip, play-off turuna yükselmek için mücadele edecek.

5. dakikada Bonaventure’nin golüyle 1-0 öne geçen Club Brugge, 16. dakikada Denswil’in frikik golüyle farkı 2’ye çıkardı.

İlk yarıda rakibine diş geçiremeyen Başakşehir, ikinci yarıda çok farklı kimliğe büründü! 59. dakikada Mossoro’nun ceza sahası dışından çektiği harika şut kaleci Horvath’ı çaresiz bıraktı: 2-1. 63. dakikada Elia ise savunmanın hatasını iyi değerlendirdi. Soğukkanlı hareketlerle ceza sahası içerisinde rakiplerinden sıyrılan Hollandalı oyuncu durumu 2-2 yaptı!

74. dakikada ise yine Mossoro sahneye çıktı! Visca’nın pasında savunmanın müdahalesine rağmen topu tavana asan Brezilyalı oyuncu, Başakşehir’i 3-2 öne geçirdi. Harika bir geri dönüşe imza atan Abdullah Avcı’nın öğrencilerini yine serbest vuruşta yıkıldı!

78. dakikada yine sahneye çıkan Denswil, Volkan Babacan’ı frikikten bir kez daha avladı: 3-3.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken, Başakşehir 11 dakikada 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrılarak İstanbul’a avantajlı döndü! Başakşehir haftaya kazanır ya da 0-0, 1-1 ve 2-2’lik beraberliklerde Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna yükselecek.