TFF başkanlığında liste savaşları

TFF başkanlığında liste savaşları
Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine Trabzonspor kulübünden önerilen isim Mustafa Hacıkerimoğlu’nun üzerinden olumsuz algı yaratılması Trabzon’u da hareketlendirdi.

Trabzonkulis''in haberine göre art arda yapılan açıklamalarda Milletvekili Cora, “TFF Başkan adayı camiamızın bu isteğini dikkate almalı. Aksi bir durum bizi üzer.” derken Başkan Genç, “Olmadığı takdirde Trabzonspor ona karşı duruşunu ortaya koymalıdır. Gerekirse genel kurula katılmamalıdır.” dedi.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Yönetiminin, TFF Yönetim Kurulu''na mevcut üye Mustafa Hacıkerimoğlu’nu önerdiğini belirterek aksi bir kararın olmayacağını söylemişti.

CORA “TFF BAŞKAN ADAYI BU İSMİ DİKKATE ALMALI”

AKP Milletvekili Salih Cora yaptığı paylaşımda “TFF yönetimine Mustafa Hacıkerimoğlu ismi önerilmesi doğru ve isabetli bir karardır. Bu kararından dolayı Trabzonspor başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz. TFF Başkan adayı camiamızın bu isteğini dikkate almalı. Aksi bir durum bizi üzer. Hatta hasmane bir tutum olur.” açıklamalarına yer verdi. Bu açıklamalar ise oldukça ses getirdi.

GENÇ “GEREKİRSE GENEL KURULA KATILMAMALIDIR”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “TFF bu ismi dikkate almalıdır. Almadığı takdirde Trabzonspor ona göre bir duruş ortaya koymalıdır. Trabzonspor ismi vermişse federasyonda kulübümüzün haklarını da temsil edecektir. Mutlaka olması lazımdır. Biz de olması yönünde irademiz mevcuttur. Görevini de başarıyla yerine getirdiğine inanıyorum. Olması gerektiği kanaatindeyim. Olmadığı takdirde, farklı bir şey yapıldığı takdirde Trabzonspor ona karşı duruşunu ortaya koymalıdır. Gerekirse genel kurula katılmamalıdır.” diye konuştu.

Trabzonspor taraftar camiası ise TFF Yönetim Kurulu’na ismi yazılmaması için algı oluşturulmasına karşılık Mustafa Hacıkerimoğlu''na sosyal medyadan büyük destek geldi.

İlgili Haberler