Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan temsilcimiz Beşiktaş, Alman ekibi Bayern Münih'le karşı karşıya geliyor. Peki, Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu başladı. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi grup aşamasını geçen Beşiktaş, son 16 turu ilk maçında, 20 Şubat Salı günü Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

Grubu'nda oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı ve grubunu 14 puan ile liderlikle tamamladı. Bayern Münih ise B Grubu'nda oynadığı son 6 karşılaşma sonucunda 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile grubunu Fransız ekibi PSG'nin ardından ikinci sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. 

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş'ta gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Bayern Münih ise deplasmanda oynadığı son maçında , Yunus Mallı’nın formasını terlettiği Wolfsburg’u uzatma dakikalarında Robert Lewandowski’nin penaltıdan kaydettiği golle 2-1 yendi.

BAYERN MÜNİH-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Allianz Arena’da oynanacak maç Bayern Münih Beşiktaş maçı 20 Şubat salı akşamı saat 22:45'te başlayacak. Dev mücadele TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

 Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman ekibi Bayern Münih’le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maçı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Karşılaşmada Rumen hakem Hategan’ın yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise aynı ülkeden Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

İlgili Haberler