Bayrampaşa'daki IŞİD'çilerin keşif görüntüleri oryaya çıktı

Bayrampaşa'daki IŞİD'çilerin keşif görüntüleri oryaya çıktı
İstanbul Bayrampaşa'da TEM Polisi ekiplerince yakalanan 2'si kadın 4 IŞİD'çinin araçlarıyla keşif yaparken görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz Cumartesi günü Bayrampaşa’daki bir AVM’de son zamanların en önemli operasyonunu düzenledi. Baskında IŞİD üyesi Mücahit P. karısı Sezgen P., Can Y. ve Hatice Y.  gözaltına alındı. Bir otomobil ve AVM içerisindeki emanet bölümünde 66 tane bomba ve 4 bombalı yelek ele geçirildi. Polisin günlerce süren takibinde ulaşılan terör örgütü IŞİD üyesi şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yüzlerce kişinin katledilmesine sebep olacak bir plan yaptıkları anlaşılan şüphelilerin sorgusu sürereken, bomba yüklü o aracın görüntüleri ortaya çıktı.

Şüphelilerin bombaların imal edildiği Arnavutköy ve Esenyurt’taki evleri yaktıktan sonra bindikeleri 34 PV 9714 plakalı aracın kameralara takılan görüntülerin farklı zaman dilimlerine ait olduğu belirtildi.  Aracı önce erkek teröristin daha sonra kadın teröristin kullandığı öğrenildi. Görüntülerin keşif görüntüsü olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Haberler