BBP heyeti İsrail'de gözaltına alındı

BBP heyeti İsrail'de gözaltına alındı
BBP Başkanı Mustafa Destici ve yanındaki heyetin İsrail'de havaalanında gözaltına alındığı iddia edildi.

Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, BBP lideri Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, Miraç Kandili nedeniyle Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti. 4 günlük ziyaret ve temasların ardından Destici ve beraberindeki heyet Türkiye'ye dönmek üzere Tel Aviv Havalimanı'nda sabah saat 07.30'da (TSİ) sorguya alındı. Sorguya alınma gerekçesi konusunda Destici ve beraberindeki heyete bilgi verilmediği öğrenildi. 

BBP Genel Başkan Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti getirecek uçağın bugün saat 13.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanında olacağı belirtildi.

TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Konu ile ilgili BBP Medya'nın Twitter hesabından atılan tweette ''SON DAKİKA: İsrail polisi havaalanında Genel Başkan Yardımcınız İlker KAYALIOĞLU ve partililerimizi bir buçuk saat sorguya aldı.Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici: Arkadaşlarım gelmeden pasaport kontrolüne gitmem uçağa binmem dedi'' ifadelerine yer verildi.

d1-001.jpg

BBP lideri Destici dün gece, "Mescid-i Aksa’da bir cenaze bir de nikah merasimine katıldık. Yafa’da Osmanlı topları ve ecdad eseri Mahmudiye Camisi" diye tweet atmıştı.

d2.jpg