BBP'den de Akşener'e destek yağmaya başladı

BBP'den de Akşener'e destek yağmaya başladı
BBP teftiş kurulu üyesi ve Parti Müfettişi Erol Önder, Akşener ve arkadaşlarına destek verdiğini açıklayarak partisinden ayrıldı.

Önder yaptığı açıklamada "Parti bağnazlığımız yoktur yüce Türk milletinin birliği devletimizin dirliği için arkadaşlarımızla birlikte her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız milletin efendisi değil hizmetkarıyız.Bu memleketin birliği, dirliği için  ülkenin bekası için, Akşener ve arkadaşlarına destek vermeye karar verdik" dedi.

BBP Mersin İl disiplin kurulu başkanı Eray Ünlü, Anamur İlçe başkanı ve İl başkan yardımcısı yardımcısı Özcan Özaltın, Mecitli İçe Başkanı Habil Baştuğ partilerinden ayrılarak Akşener'e destek vereceklerini açıkladı.


BBP Gaziantep İl başkan Yardımcısı Vakkas Kalız ve  yönetim kurulundan 10 kişi partilerinden ayrılarak Meral Akşener’in önderliğinde kurulacak yeni partiye geçmek için toplu olarak istifasını verdi.
İşte istifasını veren o isimler;Vakkas Kalız, Taner Kimya, Cevdet Polat, Nuri Padır, Hakan Kayar, Mesut Koska, Eyüp Görücü, Necati Kılıç, Hasan Kaya, Suat Altıntug, Mevlüt Kaya, Delet Kimya, Cemal Görücü, Ali Kimya, Zeynep Kayar


Öte yandan Adana BBP'den kopmalar olacağı gelen bilgiler arasında.