Behzat Ç.'nin yıldız oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ekranlara bomba gibi geri dönüyor

Behzat Ç.'nin yıldız oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ekranlara bomba gibi geri dönüyor
Behzat Ç. dizisi ile geniş hayran kitlelerine ulaşan yıldız oyuncu Erdal Beşikçioğlu'ndan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu ekranlara bomba gibi geliyor. İşte Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi

En son FOX TV'nin Çocukluk dizisinde başrol oynayarak sevenleri karşısına çıkan Erdal Beşikçioğlu ekranlara geri dönüyor. Daha önce Behzat Ç. ile ses getiren Erdal Beşikçioğlu hayranları ünlü oyuncuyu tekrar ekranlarda görmenin sevinci içerisinde. 

Yeni dizisiyle tekrar setlere dönen Erdal Beşikçioğlu, Gain platformunun hazırladığı kod adı "Hamlet" dizisiyle tekrar sevenleriyle buluşuyor.

Diziyi ödüllü yönetmen Kaan Müjdeci yazıp yönetecek. Kanat Doğramacı'nın sahibin olduğu Astoros Film ile Gain Yapım'ın ortak prodüksiyonunda Beşikçioğlu'na başrolde Elit İşcan eşlik edecek.

Dizide ayrıca ünlü be başarılı oyuncular olan Şebnem Bozoklu, Murat Kılıç, Hatice Aslan, Serdar Orçin gibi etkili oyunculuklarıyla tanınan ünlü isimler de rol alacak.

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi.

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi.

Konservatuvar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Hâlen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

KAYNAK: TV100