Belediye başkanı adaylarımız

Halka hizmetle görevli belediyelerimizin seçimleri, on gün sonra yapılacaktır. Huzur için, dürüstlük için, herkese eşit hizmet için, şeffaflık için, güleryüzlü hizmetler için, aday olanları akıl süzgecinden geçireceğiz.
Halka hizmet, Hak’ka hizmettir atasözümüzün gereği de, bana göre ancak, her yönüyle örnek olan bizim adaylarımız, ülkücü görüşe sahip insanlar yerine getirebilirler.
Başşehrimiz Ankara’mızın ülkücü adayı Mansur Yavaş, iki seçim kazanarak on yıldır Beypazarı’mızın Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Beğenilen insan ve iyi bir yönetici olan Mansur Yavaş kardeşimiz, Beypazarı’mızı turizm ve kültür merkezi haline getirme becerisini göstermiştir.
Televizyon kanallarındaki seviyeli ve bilgili konuşmalarını izlediğimiz, İstanbul’umuzun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız Ahmet Turgut bey de, yetenekli bir şehir planlamacısı olduğunu ortaya koymuştur.
Her yıl tertiplediği şölenlerle, dostluk ilişkilerimizi tazeleyen Turhan Topçuoğlu Kastamonu, Burhanettin Kocamaz Tarsus, Mahmut Tat Mersin, Hüseyin Sözlü Ceyhan, Ahmet Babaoğlu Bozöyük, Behçet Saatçi Fethiye, Mehmet Abalı Şerik’ten yeni başkan adaylarımızdır.
Genel olarak ülkücü başkan adaylarımız, halkın sevgisine mahzar olmuş, görevlerinde başarılı işler yapmış ve seçmenlerinin beğenisini kazanmışlardır. Daima, halkın yanında ve içinde olduklarından, Genel seçimlerde MHP yenilgiye uğradığı halde onlar oylarını artırmışlardır. Şehirlerinde parti ayrımı göstermeden hizmetlerine devam etmişlerdir.
Sayın okurlarım, aslında bugünkü yazımın konu başlığı “İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Dr. Namık Kemal Kurt” olacaktı. Fakat ben, on gün sonraki seçimlerde, bütün ülkücü adaylarımıza da sizlerle beraber başarılar dilemeyi uygun bulduğumdan bu yolu seçtim.
Türkçü şair Ayhan İnal’ın dediği gibi; bazı kimseler vardır, bunlar sanki bütün insanlarla dost olmak için dünyaya gelmişlerdir. Çevrelerindeki ihtiyaç sahibi herkese yararlı olmak için çırpınıp duruyorlar. Bunlar toplumumuzun her bakımdan örnek alınması gereken güzideleridir. Sayıları gittikçe azalan bu seçkin insanlar, herkese önyargısız ve sıcak davranırlar. Onlarla yeni tanıştığınızda bile kırk yıllık dost karşısında sanırsınız kendinizi. İşte bunlardan biri de, her yönüyle Kurt olan, İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Namık Kemal Kurt’tur.
Kırk yıldır Sivas-Ankara ve İstanbul’umuzun sağlık kuruluşlarında uzman cerrah olarak görev yapmış, dört yıl süreli Beykoz Devlet Hastanesi’nin başhekimliğini başarı ile yürüttükten sonra emekliye ayrılmasına rağmen, operatörlük ve tabiplik hizmetlerine kesintisiz devam etmiştir. On yıldır Türk Ocaklarımızın Kadıköy Şubesi Başkanlığı’nı yürütmekle beraber, öncelikle Sivaslı hemşerileri olmak üzere birçok vakıf, dernek ve yardım kuruluşlarının hizmetlerinde görev ifa etmektedir.
Kendisi ile uzun zamandır, bütün milliyetçi kültür kuruluşlarındaki beraberliğimize dayanarak şunu kesinlikle ifade edebilirim ki; İstanbul’umuzun Ataşehir halkı, MHP’nin Belediye Başkan adayı olan Dr. Namık Kemal Kurt’tan memnun ve mes’ut olacaktır. Çünkü O, inancı sağlam bir Türk milliyetçisidir. Halkına hizmet de, onun en büyük mutluluğu olacaktır.
Gülümseyin Ataşehirliler. Dr. Namık Kemal Kurt ve ekibi, sizin için göreve hazırdır. Güzel Ataşehir’imizi sevgili kardeşimiz Dr. Namık Kemal Kurt’a emanet ediniz.
Tanrı Türk’ü Korusun.

Yazarın Diğer Yazıları