Bu mesleği parası için değil, bayrak için yapıyorum diyen gence babasından: O zaman 3 kez niye firar ettin?

Bu mesleği parası için değil, bayrak için yapıyorum diyen gence babasından: O zaman 3 kez niye firar ettin?
Fulya İle Umudun Olsun programında baba İzzet, oğlu Ramazan ve istenmeyen gelin Tuba arasında geçen ilginç diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Hayatın içinden hikayelerin ekrana aktarılacağı programda; fabrikada çalışan Ramazan''ın 4 çocuklu eşe karşı çıkan ailesinden dert yanarak "Benim paraya ihtiyacım yok, ben bu mesleği parası için değil o yukarıdaki bayrak var ya bir onun için bir de Atam için yapıyorum onların ikisinin gururu bana yeter abla. O bayrak orada dalgalansın, hiçbir şerefsiz  o bayrağı indirmesin diye ben yapıyorum abla" sözlerine programa katılan babasının verdiği ''O bayrağı o kadar düşünüyordun da neden askerden 3 sefer firar ettin. Karakola ben elimle yakalattım'' yanıtı dikkat çekti.

Videoyu kişisel Twitter hesabından paylaşan Gazeteci Candaş Tolga Işık ''Kestane balı diyarından iyi günler 2.'' notunu düştü.

Karısını aldattığı iddia edilen eşin Esra Erol''un programına telefonla bağlandığında "öncelikle kestane balı Zolguldak''tan selamlar" cümlesiyle konuşmaya başladığı görüntüler sosyal medyada viral olmuştu.

İlgili Haberler