Ben de pes etmem Trabzon da

Ben de pes etmem Trabzon da
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ne kendisinin ne de bordo-mavili renklerin genlerinde pes etmenin yatmadığını söyledi.

Takım olarak kötü bir performans çizdiklerini kaydeden Mandıralı, “Ancak birçok sakatlık, hastalık ve şanssızlık yaşadık. Takımla birlikte yeterli zamanı geçirmedim. Kimse merak etmesin. Trabzonspor düzelecek. Avrupa kupalarına katılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Zamanla bazı sıkıntıları çözersek her şey çok daha güzel olacak. Şimdi önümüzde Kayserispor karşılaşması var.

Destek bekliyorum

Bu müsabakayı kazanmak için her şeyi yapacağız. Trabzonspor gazozuna bile maç oynansa sahaya mutlaka kazanmak için çıkar. Türkiye’nin en fazla şampiyon olan 4. takımıyız. Ben sistemli ve programlı bir çalışma sonunda yeni şampiyonlukların geleceğine inanıyorum. Yalnız camia olarak sabırlı olmak zorundayız. Eğer beraberliğimizi kaybedersek başarının gelmesi zorlaşır. Taraftarımızdan destek bekliyorum. İyi günde kötü günde arkamızda olsunlar. Ne ben ne de Trabzonspor yenilgiyi peşinen kabul etmeyiz. Mücadelemiz sonuna dek sürecek” dedi.