Benfica – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Benfica – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki mücadelesine bu gece Lizbon’da Portekiz’in kartalı Benfica karşısında başlayacak. Peki Benfica - Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'de ilk üç haftayı 2 galibiyet ve bir beraberlikle kapatan Beşiktaş, tüm dikkatini Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Siyah-beyazlılar 6 yıl (2471 gün) aradan sonra katıldıkları Devler Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak için B Grubu'nda Portekiz deplasmanında Benfica ile yapacağı maçtan puanla dönmek istiyor. Benfica – Beşiktaş maçında Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak.

YENİ BİR ROTASYON OLABİLİR

Her ikisinin de simgesi ‘kartal' olan takımların kapışmasının heyecanlı geçmesi bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, ligde Karabük önünde dinlendirdiği Quaresma ile Atiba'ya bu maçta 11'de görev vermesi bekleniyor. Güneş, kadroyu maçtan maça değiştireceğini daha önce de dile getirmişti.

Her oyuncusunu her maçta oynayabilecek şekilde hazırlamaya çalışan tecrübeli hoca, Şampiyonlar Ligi'nin ilk mücadelesinde sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağına, maçtan önce karar verecek. Karabük önünde dinlendirilen Atiba, Quaresma, Oğuzhan ve Aboubakar'ın, Benfica maçına 11'de çıkması bekleniyor. Bu durumda Gökhan İnler ve Tolgay'ın yedekte oturması muhtemel…

BENFICA – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lizbon'daki Estadio Da Luz Stadı'nda oynanacak Benfica – Beşiktaş maçı saat 21:45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

BENFICA: Cesar, Nelsinho, Linderöf, Lopez, Grimaldo, Salvio, Horta, Fejsa, Rafa, Mitroglou, Guedes

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Rhodolfo, Marcelo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Caner, Aboubakar